Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. március 24. 03:10 - The Cortez

Nők, mint ösztönlények

A ginocentrikus társadalom előszeretettel hangoztat 1000 éves, férfiellenes sztereotípiákat, illetve szívesen keni rá a palikra a modern nők bűneit (Pl: félrebaszás). Az ösztönlénységgel való vádaskodást, ujjal mutogatást is a férfiak szenvedik el, miközben a nők állati részével valahogy sokkal elnézőbbek az emberek.

dangerous_jungle_by_j_dove.png

A férfi magszóró ösztöneire gyakran megvetéssel tekint a társadalom, de ezt még mindig nem démonizálja annyira, mint azt amikor a pali 1 fiatalabb, jobb picsára cseréli le az idősödő nőjét. Utóbbit el lehet ítélni, ám akárhogy is nézzük, valahol 1 teljesen természetes jelenségről van szó. Nem is lenne semmi baj az össznépi felháborodásokkal, ha közben az emberek nem támogatnák a női ösztönt, vagyis amikor a csaj 1 gazdagabb/magasabb státuszú/ izgalmasabb/alfább tagra cseréli le a paliját. De sajnos a ginocentrikus társadalom rendszeresen felmenti a nőt a hipergám döntései alól, és helyette magyarázza meg a hülyeségeit.
Tehát a nők többnyire szabadon megélhetik az ösztöneiket!

Ám sok nőnek nem elég a gátlástalan hipergámia, mivel jó részüknek a férfiak ösztönei is kellenek vagyis ők is szórni akarják a nem létező magvaikat, össze-vissza akarnak baszni úgy, hogy közben senki nem nézi le őket. A csajok igen nagy halmaza irigyli a férfiak állati részét, ezért elveszi tőlük, éveken keresztül élvezi, majd értetlenkedve hisztizik, amikor jogosan lekurvázzák érte.
Tehát a legtöbb nő duplán ösztönlény!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5813775296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása