Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. március 16. 02:18 - The Cortez

Vitatottan mangina közszereplők

Több olyan magyar közszereplő, médiaszemélyiség létezik, akikről nehéz megmondani, hogy manginák-e vagy sem, illetve olyanok is, akiknek feltételezett férfivaginaságuk gyakran viták tárgyát képezik. Ezúttal őket fogjuk sorra venni.

white_soldier_knight_by_ryoukazehara.jpg

 

Rogán Antal

Róla nem rég ezt írtam: „A Bulvár Tóni néven is elhíresült fideszes politikus, így nyilatkozott még 2012-ben a CSBE kapcsán: „Tisztelettel meghajlok a hölgyek akarata előtt”. Akármiről is legyen szó, 1 valamire való férfi ilyet nem jelent ki. Lehetett volna ezt másképpen is mondani. Ebből az mno-s cikkből világossá válik, hogy a frakcióvezető nem is tagadja, hogy otthon lazán befolyásolja őt a felesége, és az is, hogy szerinte csak nők és gyerekek ellen irányulhat a CSBE.” Igen ám, de most Bulvár Tóni mégis kegyelmet kap: lekerül a manginás listáról, mivel a nevetséges nyilatkozatait fel lehet fogni sima politikai lájkszerzésekként is, és mivel a politikusokról amúgy is nehéz eldönteni, hogy ki mangina, illetve ki nem az.

Müller Péter

Ő rajta szerepel a manginás toplistán.

Schiffer András

Egykori elnöke a női kvótát és az Isztambuli Egyezményt is támogató LMP-nek. De ezen kívül nem sok manginaságra utaló tulajdonsága van.

Baló György

Baló vagy szándékosan viselkedik kétszínűen, vagy neki is elszállt az agya, vagy pedig felső/külső nyomás hatására váltott arculatot. Az UNICEF-botrány idején még faszán megszorongatta a férfiellenes videókampány készítőit, de amikor 2017-ben az Isztambuli Egyezmény volt a téma a műsorában, akkor viszont teljesen mangina üzemmódba kapcsolt. Érdekesség, hogy ebben az adásban, rajta kívül kizárólag nők szerepeltek, tehát lehetséges, hogy csak nőneműek jelenlétében viselkedik férfivaginaként.

Gyurcsány Ferenc

Köztudott, hogy Fletó évek óta manginapolitikát folytat, ráadásul a femináci Vadai Ágnes a legfőbb tanácsadója. De mint más kultúrbalos ellenzékieknél, úgy nála is nehéz eldönteni, hogy a férfivaginaságot nem-e használja inkább eszközként a hiteles liberálnáci imidzs elérésének érdekében.

Hajdú Péter

Bár az igénytelen műsoraiban gyakran beszólogat a nőknek, és Kelemen Annát is oltogatta egyszer, de csak azért, hogy az aztán kibéküljön vele, majd együtt nyálaskodhassanak a Frizbiben. 2014-ben a médiapszichopata néven elhíresült tévésnek volt képe a hivatásos kurvaként is tevékenykedő, primitív Kelemen Annát komoly kapcsolatra, családalapításra, gyerekvállalásra (WTF?) biztatnia. Ez még úgy is gáz, hogy Hajdú az adás 1 pontján ki mondja az igazságot a ribanccal kapcsolatban, mikor annak ultra magas elvárásairól, meg az alfahímekről beszélgetnek.

Soros György

Nála is nehéz eldönteni, hogy a radikálfeminizmus kizárólag a felforgató politikájának a része-e, vagy pedig a Valóságban is mangina-e a csávó.

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2913736698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Bátya 2018.03.18. 18:53:28

Oh Hajdút már rég nem a ribancok érdeklik, nemrégiben "érintetlen" területek felé vitorlázott, vagyis egy Baukó Éva hasonmás szűz hipergám "művésznőhöz":
youtu.be/GDpwDsRZLWs

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.03.24. 14:04:16

@Sándor Bátya: Elég kamugyanús ez a csaj. Régebben is volt 1 állítólag szűz csaj a műsorában, de az pénzért árulta a szüzességét. Tényleg erősen hipergám, viszont vannak érvényes gondolatai, bár ki tudja mi igaz belőlük.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása