Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. február 24. 19:03 - The Cortez

Női hang

Február elején indult útjára az anno sokat emlegetett Női Hang, ami értelemszerűen a Férfihang női verziója. Az oldal egyelőre visszafogott hangvételű, de hát ki tudja mit hoz a jövő.

girlgangstacoolgangsterphotographycholagirls-243f50842545333dc6839fa9b1eea756_h.jpeg

Évekkel ezelőtt különböző kommentelők sokat hangoztatták a "Női Hang" kifejezést a Férfihangon. Az ötlet akkor még az volt, hogy oda száműzzék a mangina és a kamu antifeminista szerzőket/kommentelőket. Ebből az alapvetően demokratikus elgondolásból természetesen semmi valósult meg, helyette a site inkább legyártotta a saját társoldalát, amit már hivatalosan is nők uralnak...
Ez egyrészt jó, mert a Férfihang végre fellélegezhet, mivel nem kell megfelelnie többé a nőnemű olvasóknak, valamint azért mert már régóta kéne 1 valamirevaló antifeminista lap a az ellenkező nemnek is. Másrészt viszont nem olyan jó, mivel ki tudja mennyi kamu antifemináci van ott jelenleg, és lesz még a jövőben.
Egyelőre nincs gáz, ugyanis a website visszafogott, illetve meglepő módon gyakran igen racionális a tartalom, de nem szabad róla megfeledkezni, hogy még nagyon gyerekcipőben jár az oldal. Mindenesetre nem lennék megdöbbenve, ha idővel ott is hatalmas viták meg bonyodalmak kerekednének a cikkek alatt.

Kép forrása: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5113694548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása