Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. február 14. 21:45 - The Cortez

Nőnap 2.0

Kevesen tudják, de 1 éven belül 2 nőnap is van ám. Az egyik a március 8.-i, vagyis a nemzetközi, a másik pedig a február 14.-i, vagyis a Valentin-nap.

happy_anti_valentine_s_day_by_sonamynshadmaria.jpg

Ma már a párkapcsolatban/házasságban élő nők nagy része egyenesen elvárja, hogy még a Bálint-nap is őróla szóljon, minden őkörülötte forogjon. Ezen a napon a foglalt, és nyilvánvalóan örökké hűséges csajok még több ajándékot, hatalmas meglepetést, ingyen házimunkát, valamint közös, romantikus programot ami mindig a hulladék az A Szürke 50 árnyalata-trilógia aktuális epizódjának, moziban való megtekintése  követelnek a palijuktól. Mindeközben a giccses, egyben full felesleges február 14.-i világnapnak elvileg mind a 2 félről kéne szólnia...
Ami még röhejesebbé teszi ezt az eleve kínos ünnepet az az, hogy bizonyos nőszemélyek nem csak a "szerelmüktől" várnak köszöntés + csoki kombót, hanem minden egyes férfiembertől is. Ha pedig nem kapják meg, hát akkor kuncsorognak érte!

Ezen a 2 napon kívül létezik még egy 3. nő nap is, amit stílusosan A Nő napjának lehetne nevezni. Ez pedig nem más, mint az esküvő.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6213669606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása