Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. február 12. 18:27 - The Cortez

Síszezon

A párkapcsolatban élő férfiak nem csak nyáron aggódhatnak a nőikért, hanem még télen is. Pontosabban nagyjából decembertől egészen márciusig, mivel általában addig tart a síszezon.

sela_ski_girl_variant_by_chatgr-d4kznii.jpg

A magyarok körében a síelés/snowboardozás nem annyira felkapott tevékenység, mint a nyaralgatás, de azért az előbbit is űzik szép számmal. Vannak akik itthon nyomják, de a többség ha teheti kiutazik valamelyik francia, olasz, szlovák, svájci, vagy éppen német síparadicsomba. A fiataloknak az ilyen téli kiruccanások pont ugyanolyanok, mint az üdülések, vagyis kevésbé a sportról, hanem sokkal inkább a buliról, bebaszásról, meg a sima baszásról szólnak.
És hát így vannak ezzel a párkapcsolatban élő nők is! Míg te otthon azért imádkozol, hogy a kedvesed össze ne törje magát a pályán, alá ne temesse a lavina, meg ne fázzon, baleset ne érje az odafele-visszafele vezető úton, addig a nőd lehet, hogy részegen kefél valamelyik esetleg egyszerre több ismerősével, vagy olyan alakkal/alakokkal, akit/akiket ott, vagy még korábban a buszon ismert meg. De mivel külföldi országban tartózkodik, az is simán előfordulhat, hogy kipróbálja az ottani alfákat különlegességeket. Mondjuk a Francia Alpokban 1 random Pierre-t. 

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4413659764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2018.02.13. 07:47:31

Nem random Pierre-t, hanem random Ahmedet.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása