Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. február 06. 13:07 - The Cortez

Kurvák, nemi betegségek, képmutatás

A társadalom a kurvázás kapcsán egyből a nemi betegségekre asszociál, miközben mélységesen hallgat arról, hogy a 7köznapi prostiktól, meg az úgynevezett „rendes lányok”-tól sokkal előbb kap el az ember fia bármilyen nyavalyát, mintha mondjuk hivatásos ribancokhoz járna.

aids_by_emptyspiral89.jpg

Amikor a kurvázást kell démonizálni, akkor általában a nemi betegség az első érv, amit fel szoktak hozni az emberek. Persze a hivatásos faszcibálók is nagy eséllyel hordozhatnak mindenféle szart, de – jobb esetben – mégis sokkal felelősebbek, ellenőrzöttebbek, mint a party ribancok, meg a félrebaszó barátnők/feleségek. Az utóbbi 2 kategória ugyanis gyakran magasról leszarja a védekezést, illetve a saját- és mások egészségét.
A Blue Pill-propagandához hozzátartozik, hogy a pirula terjesztői fenntartsák a párkapcsolatok/házasságok hamis illúzióját, így a legtöbbször semmilyen körülmények között nem beszélnek a hozzájuk tartozó veszélyekről: a fiatalkori faszkörhintázásról, a barátnőjelölt lehetséges prosti- vagy pornós múltjáról-jelenéről, a félrekúrásokról, valamint az ezekből származható, szexuális úton terjedő betegségekről stb.
Tehát érthető, hogy a blue pillerek miért hazudnak a pofánkba, ha a „rendes lány”-nak tűnő csajokról (akik közül sokan a fentebb említett 2 szexmunka valamelyikét űzik sunyiban), viszont az érthetetlen, hogy némelyikük miért tartja jobb alternatívának a 7köznapi ringyókat, mint a fizetőseket.

Kép forrása: itt

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5913639326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2018.02.06. 18:08:01

Ez így van, éljenek a kurvák, hajrá kurvázók!

Frederick 2018.02.17. 19:12:07

"Persze a hivatásos faszcibálók is nagy eséllyel hordozhatnak mindenféle szart, de – jobb esetben – mégis sokkal felelősebbek, ellenőrzöttebbek, mint a party ribancok, meg a félrebaszó barátnők/feleségek."

Azt azért hozzáteszem, ha legalizálva lenne végre a prostitúció Magyarországon, akkor sokkal ellenőrizettebb viszonyok között zajlana az egész. Mert ami most van hazánkban szexmunka kapcsán, az káosz. Irigykedve nézek arra a rend(ezettség)re, ami Svájcban van ezen a téren.

Frederick 2018.02.17. 19:13:44

@Santer: Így van! Irány a VIDÉKILÁNYOK és a ROSSZLÁNYOK! :D

(Természetesen ezt viczes kommentnek szántam. Vagy nem! Már magam sem tudom.)

Frederick 2018.02.24. 15:01:43

@The Cortez: A VIDÉKILÁNYOK és a ROSSZLÁNYOK szexmunkásai szinte ugyanolyan árakkal dolgoznak. 1 órás aktus 10 000 és 15 000 között mozog. Sőt, van, amelyik 20 000-et is zsebre tesz.

Most mit tagadjam: saját tapasztalat. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.02.24. 19:14:17

@Frederick: Legalizálva van, csak nem úgy, ahogy kéne. Legális bordélyházak kellenének, de erről írtam is már korábban.

„Sőt, van, amelyik 20 000-et is zsebre tesz”

Pesten inkább ez a jellemző.

Frederick 2018.02.24. 19:21:01

@The Cortez:

"Legális bordélyházak kellenének"

Bordélyházak, piros lámpás negyedek - legálisan. Igen.

Slepy 2018.03.03. 00:28:55

@The Cortez: Lehet hogy rosszul tudom, de azt hallottam hogy a pestiek az olcsóbbak a nagyobb konkurencia miatt. Míg vidéken kisebb a kínálat ezért drágább egy adott nőszemély mert úgy van vele, az ügyfél úgyse talál még egy olyat mint ő ezért kénytelen lesz nála kikötni.
Viszont a pestiek jobban dolgoznak (akár bevállalósabbak is) hogy hozzájuk jöjjön vissza az ügyfél.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.03.03. 12:47:49

@Slepy: Pesten állítólag tényleg nagy a konkurencia, de ez a szó Magyarországon mindent jelent, csak azt nem amit kéne. Logikusnak tűnik amit írsz a vidékiekről. Pesten meg rengeteg kurva van, úgy tudom 1 óra 15-20 ezer forint körül mozog náluk, de van, hogy lejjebb kell vinniük a pinájuk árát.

TakeMeCloser 2019.10.19. 21:16:01

Félrebaszó feleséghez/barátnőhöz gumit kell húzni, hol itt a gond? Aki megkapja amit akar az miert menne fizetőshöz? A félrebaszó feleségek/barátnők igencsak odateszik magukat annak akitől elalélnak (jobbnak hiszik mint az aktuális). Pedig nem feltétlenül jobb csak más. Tiltott. Izgalmas. Bizsergeti őket. Ez van.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.20. 21:40:20

@TakeMeCloser: Ahhoz a félrebaszó nőhöz mindenképpen gumit kell húzni, aki foglalt, de veled is baszik. Ha lehet 2-t! De a posztban azokról a félrekúró nőstényekről volt szó, akik veled vannak együtt, de mással/másokkal is basznak a hátad mögött. Egyébként jogos a kérdésed, mivel a konklúzió az, hogy még otthon, kapcsolaton belül is óvszert kell húznod.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása