Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. január 14. 14:31 - The Cortez

A Blue Pill anatómiája

Az abszurd élethazugságok, és az 1000-szer megbukott párkapcsolat/házasság fontosságának hangsúlyozása, végigkíséri a fiatalok  főleg a férfiak  mindennapjait. Itt az ideje megvizsgálni, hogy vajon mi állhat a Blue Pill irreális, egyben nevetséges elvárásainak hátterében. 04c3e4fff88a5f17b1e79105fa42cb2d.jpg

Birkamentalitás

A nyugati civilizáció hírhedt arról, hogy tagjai szeretik gondolkodás nélkül követni a többi hülyét, és imádnak kritika mentesen együtt bégetni velük. A leszerepelt, veszélyekkel teli házasság/párkapcsolat intézményébe való kényszeres, gyakran felelőtlen beleugrás, szintén az említett csordaszellemet tükrözi. A birkaüzemmód egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy a nyáj a nem barmoktól is elvárja a saját baromságát.

1 adag rosszindulat

Sok szülő, nagyszülő, egyéb rokon, szomszéd, ismerős gyakran azért pofázik bele követelőzve fiatal hozzátartozója életébe, mert az ő házassága/párkapcsolata is balul sült el, vagy mert esetleg az elköteleződés után, számára automatikusan véget ért a jó világ, így hát nem tűrné el, ha másnak jobban alakulna a sorsa, tovább tartana a fiatalsága, mint neki. Magyarul titkon ezt gondolják magukban: „Ha az én életem szar vót, akkor legyen szar a tiéd is!”.

Önkényuralom

A Blue Pill kirekesztő mondatai és diktatórikus jellege miatt, a totalitárius ideológiákhoz, azokon belül a kommunizmushoz meg a nácizmushoz áll a legközelebb. Vannak visszafogottabb hívei, de a filozófiát nagyrészt agresszív propagandát folytató, „Blue Pill-nácik” jellemzik. A kék pirulánál is befigyel az egyformaság + az azonos gondolkodás illúziója, és az előre legyártott hazugságok erőltetett szajkózása, abszolút igazságként való beállítása még akkor is, ha a kitalált baromságok láthatóan szöges ellentétben állnak a Valósággal.

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3213574761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása