Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. január 06. 13:55 - The Cortez

2018 - A Blue Pill-nácizmus elleni harc éve

Ha tényleg azt akarjuk, hogy széles körben elterjedjen, majd idővel győzzön a Red Pill, akkor elengedhetetlen, hogy szembemenjünk a pusztító, kék pirulás agymosással, élethazugságokkal. Éppen ezért ezt az évet, többek között a Blue Pill-nácizmus elleni harcnak fogom szentelni.

look_at_my_shiny_ballz_by_divineerror.jpg

Bár egyre többen ébrednek fel az álomvilágból, valamint másznak ki a kék pirula mocskából, de sajnos a kapszula továbbra is erőteljesen terjeszkedik, ezért bárkihez könnyedén eljuthat. A Blue Pill feltör a szennycsatornából, mint a szar, elárasztja a közbeszédet, a médiát, az online felületeket, így beszivárog a férfiszférába is, ami a sok kamu antifeminista, vagy éppen lila pirulás bloggert/szerkesztőt egyáltalán nem zavarja, sőt még egyenesen utat is enged a pusztításnak. Így hát a valódi red pillerekre hárul a piszkos munka, hogy szembemenjenek a blue piller baromságokkal, élethazugságokkal, fasizmussal. Nekünk kell kielemeznünk meg röhejessé tennünk a kék kapszulás filozófiát- és társadalmat, hogy végre sikeresen megbukjon ez az abnormális rendszer.

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3113554033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása