Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. december 23. 20:04 - The Cortez

A 9 legalávalóbb, nőkről alkotott hazugság

Hát akkor Karácsony alkalmából érkezzen 1 toplista. Összeszedtem azokat a legfelháborítóbb, ginocentrikus hülyeségeket-hazugságokat, amelyekkel már évek óta tömi a fejünket a kék pirulás társadalom.

santa_baby_by_yourimmortallove-d33kj4n.jpg

9. „A nők igényesebbek, mint a férfiak”

Aki ezt elhiszi, az egyszer, amikor nem látja senki, akkor nézzen már be 1 női mosdóba, hogy megtudja mennyire van telibe hugyozva- meg szarva a WC, de az is elég, ha megkérdezi 1 nő ismerősét. Ezen kívül sokaknál luxusnak számítanak az alap higiéniás dolgok is.

8. „A nők nem szeretik a trágárkodást”

A középkorban lehet, hogy így volt, de ma már kurvára nincs így. Persze most is vannak olyanok, akik nem tűrik el, ám sok nő még a férfiaknál is jóval többet káromkodik. Tehát a fenti idézet 1 hihetetlenül ósdi baromság.

7. „A nők nem erőszakosak”

Tényleg nem, csak egészen véletlenül ők a lelki- és verbális terror nagy mesterei, de tudjuk, hogy páran fizikai erőszakban is erősek.

6. „A nők empatikusabbak”

Ha ez így lenne, akkor nem valósulhatna meg az 1-el fentebbi pont magyarázata. Az erőszakon kívül érdemes volna elgondolkodni még az abortusz, a rágalmazás, a hamis nemi erőszak-vád, a más emberek tönkretételéből való sportűzés, a radikálfeminizmus, meg a sima rosszindulat kérdésén is.

5. „A nők nem hazudoznak”

A nőknek olyannyira különleges érzékük van a kamuzás művészetéhez, hogy szinte már szemrebbenés nélkül is megy nekik. Érdekes módon mégis a férfiakat szokás a hazudozás vádjával baszogatni.

4.A nők szerelemre vágynak”

A többségnél lehet így van, de náluk sem feltétlenül minden életszakaszban. Vagy ha mégis, akkor mi a helyzet a ribanckodással, és azzal a kurva sok szexkapcsolattal, amelyet sok esetben nők kezdeményeznek? Meg azokkal a karrierista, "független" szinglikkel, akik csak a munkájuknak élnek?

3. „A nőknek több érzelem kell a szexhez”

Újfent 1 értelmes mondat, amely néhány nő alapján általánosít. Akik ezt állítják (az esetek többségében manginák és blue pillerek), azok vajon mivel magyarázzák a mostanában népszerű szex- és nyitott kapcsolatokat, az egy éjszakás baszásokat, a félrekúrást, a gold diggerkedést, az érdekkefélést meg a 7köznapi/hivatásos (azon belül pornós) kurválkodást?

2. „A nők kedvességre, törődésre és jófiúkra vágynak”

A 3 közül egyik sem, mivel mindegyik állításnak a fordítottja igaz. Ez a legundorítóbb kék pirulás hazugságok egyike, amely már több 1000 férfi agyát kimosta, életét tönkretette, és jelenleg is szedi áldozatait.

1. „A nők nem, vagy csak nagyon ritkán basznak félre”

Aha. Azért kúrnak félre, méghozzá tömegesen. Ennél ordasabb hazugságot jelenleg nehéz elképzelni.

 

Kép forrása: itt

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3413520579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2017.12.23. 22:27:22

és a plusz 1:

- a nőket nem megérteni, hanem szeretni kell

Lófaszt. Meg kell követelni az adott szó betartását, a női kötelességek végrehajtását, számon kell kérni és büntetni a hazugságokat.

2017.12.28. 22:47:12

Igazából engem ez a sok aljas piár-duma ami idegesít már leginkább illetve ezzel párhuzamosan ezen szövegek negatívumának szajkózása a férfiakra.

Ezek mind-mind hazugságok, csak arra jók, hogy szolgát neveljen a férfiból, hogy így próbálja piedesztálra emelni a nőt a társadalomban.

moiz 2018.01.15. 01:01:42

Nem értem egyes férfiak (még a Red Pill és MGTOW szférában is) miért siránkoznak az abortusz, nők szexkapcsolatai és nyitott kapcsolatai, születési ráta és a prostitúció miatt?

Az abortusz nagyon jó dolog. Főleg ha férfi vagy és nem akarod a gyereket és nem akarsz gyerektartást fizetni. Ha én egy nőt teherbe ejtenék, akkor még fizetném is az abortuszt, sőt még plusz pénzt is adnék a nőnek (lefizetném), csak mindenképpen menjen abortuszra!

A prostitúció nagyon jó, mert a prostiknak köszönhetően bármelyik férfi kaphat szexet, ha fizet. Sokkal korrektebb, mint a csajozás vagy egy párkapcsolat, ahol a szex nincs garantálva, a nő viszont követelőzik.

A csökkenő születési ráta az jó, mert csökken a túlnépesedés.

Ha a mai nők könnyen kaphatóak, nyitott kapcsolatokba is belemennek az szintén jó, mert így a férfiak könnyebben juthatnak szexhez. A gond akkor van, ha ezek a nők csak a férfiak felső 20%-a számára kaphatóak könnyen (hipergámia).

www.reddit.com/r/MGTOW/comments/7llbnj/sexual_liberation_for_women_maybe/drnezox/

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.01.15. 20:06:36

@moiz: „Ha én egy nőt teherbe ejtenék, akkor még fizetném is az abortuszt, sőt még plusz pénzt is adnék a nőnek (lefizetném), csak mindenképpen menjen abortuszra!”

A pénzt elrakná, gyereket megtartaná, aztán fizethetnél neki rendszeresen, sokáig.

„A prostitúció nagyon jó, mert a prostiknak köszönhetően bármelyik férfi kaphat szexet, ha fizet. Sokkal korrektebb, mint a csajozás vagy egy párkapcsolat, ahol a szex nincs garantálva, a nő viszont követelőzik.”

Nem mindegyik férfi, de a legtöbb igen. A többivel egyetértek.

„Ha a mai nők könnyen kaphatóak, nyitott kapcsolatokba is belemennek az szintén jó, mert így a férfiak könnyebben juthatnak szexhez. A gond akkor van, ha ezek a nők csak a férfiak felső 20%-a számára kaphatóak könnyen (hipergámia).”

Utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a problémát.

moiz 2018.01.15. 22:55:11

@The Cortez:

" A pénzt elrakná, gyereket megtartaná, aztán fizethetnél neki rendszeresen, sokáig."

A pénzt csak akkor adnám oda neki, ha elment abortuszra. Persze előbb megmutatnám neki és lobogtatnám előtte. Illetve szembesíteném azzal, hogyha megszüli, akkor azonnal szakítok vele.

Ezen (az abortuszra való ösztönzésen) kívül mást nem tehet egy férfi, ha teherbe ejtett egy nőt. (Esetleg titokban megitat vele valami szert, ami vetélést okoz.)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.01.17. 16:27:02

@moiz: Akkor nem kapna pénzt, de megszülné a gyereket.

„Ezen (az abortuszra való ösztönzésen) kívül mást nem tehet egy férfi, ha teherbe ejtett egy nőt.”

Még nem! Majd a férfi fogamzásgátlók fogják hozni az áttörést. Több értelme lesz, mint az ösztönzésnek.

heptakontanonaéder 2018.03.24. 01:02:46

@The Cortez: Lapos ellen nem és egyes "emlékeket" orálisan is bekaphatsz. És alap, hogy a megtelt gumit _AZONNAL_ lehúzod a klotyón!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.03.24. 02:26:26

@heptakontanonaéder: Meg terhesség ellen sem.
Orálisan is, meg mindenhogyan máshogy is.
Az alap, mert könnyen spermatolvajlás áldozatává válhatsz.

heptakontanonaéder 2018.03.25. 01:46:55

@The Cortez:
terhesség ellen az egyik legjobb módszer.
PONT!
(de hát vagyok én egy orákulum? Csinálsz amit akarsz)

Burgermeister 2019.01.20. 15:11:09

@moiz: lófaszt lefizetni, ott van a koton, felveszed, max. durrantás előtt leveszed és mehet ahova gondolod mell, száj, arc, has, picsa, satöbbi.
Én amondo vagyok, hogy jo kurvázni, persze, de jobb a kurás pénz nélkül, jobban adja a barátnő filinget.
Sokan azért nem jutnak lukhoz, mert felül pozicionálják magukat. Meg kell találni az egyensulyt és máris lesz punci.

@The Cortez: nálam a gumi 100% ban okés, nem volt megterhesedés egyik csajszinál sem, amugy meg alap hogy a gumit én viszem, igy tudom, hogy mit huzok fel, idegen gumi nem játszik.
Van most egy csajszika, negyvenes, irtam rola a tág pinánál, hogy mocskosul szorigo a lyuka és a multkor irta, hogy televanatöke a munkahelyével és inkább elmenne szülni. Mivan? Na egyből lapát, kerülöm mint állat, van helyette más!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.27. 13:51:32

@Burgermeister: Gumival is szorított? Milyet használsz?

„televanatöke a munkahelyével és inkább elmenne szülni”

Az a legalja, amikor egy kurva szülni akar.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása