Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. december 18. 20:32 - The Cortez

Fesztiváljegy - A legújabb pinamágnes

A férfi mindig fizet a pináért. Valaki pénzzel, valaki státusszal, humorral vagy jó dumával és van, aki fesztiváljeggyel. A fiatal 7köznapi kurvák szemében az ingyen belépő, még a steksznél is nagyobb szimbóluma az alfaságnak,

vip_tickets_by_jtrax-d59vvpr.jpg

Ma már nem kell feltétlenül pénzesnek, vagy pénzesnek tűnőnek lenni, és a drága, vagy az annak kinéző verda sem lényeges, ha a zsebedben lapul 1-2 fesztiváljegy, amelyekkel akkor jársz a legjobban, ha egészen véletlenül a Balaton Soundra szólnak. Ugyanis a 7köznapi kurvák (köztük főleg a tinipicsák) sok mindent megtesznek azokért az ingyen belépőkért. Ezt a múltkori, showYbodys botrány is kitűnően igazolja.
A weboldal "merész" képeket kért fesztiválbeugrókért cserébe. A tiniribancok erre gondolkodás nélkül, meztelen fotókat töltötték fel magukról, miközben a site üzemeltetői sehol nem írták, hogy ruha nélküli szelfiket várnának. Az észlényeket az sem zavarta, hogy a felhívásban nem említik melyik bulira szólna a jegy, és azt sem, hogy mikor lesz a sorsolás. Az Általános Szerződési Feltételekben pedig a következő mondat volt érthetően megfogalmazva: „A regisztrált és emailben hirdetés jelentkezett felhasználó hozzájárul, hogy az általa elhelyezett tartalmat a Szolgáltató felhasználja.” . Bár az üzemeltetők nyilván tisztában voltak vele, hogy 1 átlag internet felhasználó nem jut el az ÁSZF-ig, főleg akkor, ha tinipicsa az illető.
A weblap szerkesztői minden bizonnyal elolvasták a hírhedt balaton soundos cikkeket, majd rájöttek, hogy a 7köznapi kurvák szinte mindent bevállalnak az ingyér belépőkért  ez megmagyarázhatja, hogy miért pont fesztiváljegyeket kínálgattak a minél merészebb fotókért cserébe. Hiába szólították meg a fiúkat, meg az önbizalom hiányos lányokat (akik kisebb eséllyel fognak magukról szelfiket küldözgetni 1 hirdetés láttán) is, mert egyértelmű, hogy a 7köznapi/social media kurvák voltak a célcsoport.
A botrány kapcsán a szokásos mentegetés volt olvasható az interneten. Írták, hogy az üzemeltetők kihasználták szegény picsákat, de az az igazság, hogy az, aki bármilyen képet nem hogy ruha nélkülit küld magáról 1 idegen oldalra, 1 ingyen fesztiválbeugró ígéretében, az sajnos sík hülye, függetlenül attól, hogy mennyi idős éppen, mivel érdekes módon akadt olyan lány, aki azonnali kurválkodás helyett, inkább a szüleihez fordult, mikor megkapta a szórólapot. De a gyökerek felelőtlensége természetesen nem menti fel az üzemeltetőket, viszont azon érdemes lenne elgondolkodni, hogy hány éves kor + mekkora IQ-szint felett járjon alanyi jogon az internet.
Elszakadva a virtuális tértől, visszatérve a Valóságba: az omegák végre fellélegezhetnek, ha sikeresek akarnak lenni a ribancok körében, ugyanis nem kell sok pénzt keresniük/szerezniük, meg drága autót vásárolniuk/bérelniük, elég ha beújítanak pár fesztiváljegyet.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3813509707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása