Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 28. 00:41 - The Cortez

VT 135: „A MGTOW-k elnőiesedett férfiak”

Blue Pill-terrortól volt hangos a hétvége, ugyanis VT 135, az A sorozatrandizó nevű blogoldal kamu antifeminista, kék pirulás manginája, már megint MGTOW-gyalázásba kezdett.

male_feminist_by_lewiszachurr-d8wbbno.jpg

VT 135 már 1 jó ideje teríti a Blue Pillt az ismert oldalon. Hónapok óta hangoztatja az 1000-szer megbukott élethazugságokat, nyomatja a férfiellenes-MGTOW gyalázó stílust, démonizálja a kurvázás intézményét, lubickol a tradkon mangina szerepben, sőt még a blog szerkesztőjét is meg akarja tömni a kék szarral, mivel nem egyszer próbálta bemagyarázni neki, hogy valójában ő már nem vágyik másra, mint hogy megállapodjon valami picsa mellett, és beálljon a modernkori rabszolgaemberek sorába. Mindezeket teszi úgy, hogy közben antifeministaként adja elő magát. Tehát VT  kinek a stílusa meg tevékenysége kísértetiesen hasonlít a szintén mangina Deansdale-ére egyértelműen 1 Blue Pill náci, aki így vagy úgy, de irányítani akarja a férfiak szexualitását.

Szombat délután ezzel a szöveggel borzolta a MGTOW-k idegeit:

Én még ennél is rosszabbnak látom az MGTOW-t. És tekintve, h ahány MGTOW, annyiféle értelmezés, meghatározás erre a "mozgalom"-ra, ezért bátorkodom az alapján megítélni mindezt, amit látok, olvasok belőle. Pl. van aki képes kijelenteni azt, h ő attól MGTOW, mert ugyan együttél hosszútávú kapcsolatban egy nővel, de nem veszi el feleségül és nem csinál neki gyereket. Ilyenkor nem tudom, sírjak-e vagy nevessek: ez most komoly?? Ennyire alacsony az IQ-szint, ekkor magas az önbecsapás szint? Most tekintsünk el attól, h jogilag az együttélés már majdnem megegyezik a házasság formájával. Hanem: gyakorlatilag azért, mert nem tetszik neki a mai, feminista rendszer (jogosan), ezért mit csinál? Kilép a rendszerből? Elkezed építeni egy másikat? Francokat! Ugyanolyan aktív-passzív támogatója marad a rendszernek, csak kicseszik azzal az egy nővel, aki jó eséllyel tuti a szövetségese (lenne), aki annyi bizalmat adott neki, h összekötötte az életét vele! Feltételezem, ezt még hazugsággal is megfejeli, mert kétlem, h elárulná a nőjének, h ő márpedig sosem akar gyereket. Mondjuk kíváncsi lennék, ha mégis becsúszik a gyerek (elő szokott fordulni, még gumi esetén is), akkor mit csinál? :))

Az MGTOW-ok gyakorlatilag a feministák tökéletes ellenpólusa. Hatás-ellenhatás. A feministák elférfiasodott nők, aktív, agresszívan cselekvő viselkedéssel, állandóan új, elérendő célokkal. A MGTOW-k elnőiesedett férfiak, akik aktív cselekvésből átváltottak passzivitásba, feladva mindent, amely férfienergia: az aktív cselekvést, a célok kitűzését és elérését, a közösségért tevést, a család oltalmazását, a problémamegoldást, az ***önös érdekeken felülemelkedő, önmaguknál magasabb rendű célokért küzdést***. Azt gondolják, majd a rendszer magától összeomlik és majd ők akkor szállnak vissza a társasjátékba. Kérdés, ezt hogyan képzelik? Hogy egészen addig, kizárólag a saját, önző érdekeikért éltek, majd akkor a katasztrófa közepén, hirtelen, a semmiből képesek lesznek közösségben, magasabb célokért összefogni, együttműködni...?
Náluk még a manginák is férfiasabbak, mert ők nekik legalább vannak céljaik (pl. punciszerzés), még ha tévesek is, vagy téves úton akarják elérni. De ez is egy aktív cselekvés.

Ez a MGTOW gyalázó szöveg nagy felháborodást eredményezett. Volt olyan maga útját járó férfi, aki felismerte VT manginaságát, és akadt olyan is, aki szinte az összes hazugságát cáfolni tudta. Az egésznek az lett a vége, hogy többedmagával, sunyi módon, privátban árulkodott rólam a blog szerkesztőjénél, majd pedig kibaszatott engem az oldalról.

Forrás: itt
Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr513399365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inzon 2019.04.27. 13:17:26

A nők "szingli" életmódja is ilyen.
Aztán mire észbe kapnak már elérik a 40-et, és a kutyának sem kellenek

Krisz101 2020.01.12. 10:09:07

Szerintem kicsit túl Nagy jelentőséget tulajdonítasz a srácnak...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.12. 11:58:38

@Krisz101: Leszarnám magasról, ha nem terjesztené gátlástalanul és büntetlenül a hülyeségeit a neten.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása