Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 19. 15:04 - The Cortez

Nesze Neked Férfinap!

Először is Boldog Nemzetközi Férfinapot Kívánok minden valamirevaló palinak (a mangináknak értelemszerűen nem)! Ez az a nap ami bár létezik, de szinte a kutya sem beszél róla, ráadásul nem mentes a férfiellenes kirohanásoktól sem.

12219348_1710252812446945_445016274715121901_n.png

November 19 a hivatalos Nemzetközi Férfinap, aminek ha esetleg tudsz a létezéséről, akkor divat róla mélyen hallgatni, illetve magasról leszarni. Nem elég, hogy a társadalom nagy részének fogalma sincs erről a napról (nem úgy, mint a Nőnapról), de még 1-2 femináci/mangina troll köszöntés helyett, szokás szerint inkább férfihibáztat egy kurva nagyot.
Ma hajnalban, 03:16-kor, a Férfihangon az egyik MeToo-s cikk alatt, egy sagha nicknevű, állítólagos férfi szarta rá a kommentmezőre a férfiellenes, kék pirulás baromságait. Ha valóban 1 paliról van szó, akkor természetesen mangina az illető, viszont nincs kizárva, hogy 1 radikálfeminista nő áll a háttérben, aki hímneműnek adja ki magát. Kicsit sem átlátszó, hogy pont ezen a napon írja élete első kommentjét az oldalra. Menetrendszerű volt a trollkodás: a cikk alá üríti a mangina szart - megvárja, amíg a nála intelligensebb fórumozók szétszedik a hülyeségeit - második hozzászólásában megsértődik, vagy megijed a tőle eszesebb tagoktól, aztán bejelenti, hogy elmenekül a picsába.
Ez az egész vagy egyszeri ámokfutás volt Férfiak Napja alkalmából, vagy pedig állandó kellemetlenkedő vendég lesz a site-on, mivel a radikálfeminista/mangina trollok gyakran azt kamuzzák, hogy eltűnnek, majd az első, nekik nem tetsző komment után visszatérnek kísérteni.

Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5413310975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.11.19. 18:22:39

Nem a férfinapot kell hangoztatni, hanem a nőnapot elhallgatni. De legjobb volna mindkét napot beszüntetni.
Csak el ne terjedjen mint a valentin meg a halloween.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása