Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 16. 02:40 - The Cortez

Az üldözött férfi szexualitás

A szexuális zaklatás hisztériát, a hamis nemi erőszak-vádat meg a MeToo-kampányt is, mind a férfi szexualitás- és ösztönök ellen fejlesztették ki a radikálfeministák. De rajtuk kívül van még 1 csoport, amelyik kissé másképpen szereti üldözni a tesztoszteront.

from_now_on_by_girlzruleownfuture-da8kpq9.jpg

A radikálfeministák hamis nemi erőszak-váddal, boszorkányüldözéssel, kliensbüntetéssel, MeToo-kampánnyal, még a semmit is szexuális zaklatásnak nyilvánítva akarják megfosztani a palikat az ösztöneiktől. Ők azok, akik mocskos, undormányos, szégyellnivaló dolognak tartják a férfi szexualitást, és ők azok, akik elkezdték betiltani az egészet a picsába.

A feminácikon kívül létezik még 1 nagy csoport, amelyik szintén előszeretettel kotorászik a férfiak alsónadrágjában. Ők lennének a Blue Pill-nácik, vagy ha úgy tetszik: a kék pirulás társadalom. Ez a brigád nem büntetéssel és betiltással kívánja üldözni az ösztöneinket, hanem a hatalmába kerítve, ellenőrizve, irányítva. A folyamat úgy történik, hogy a blue piller önjelölt pszichológusok- és szexológusok a neten meg a Valóságban mindenféle áltudományos okoskodással kifejtik, hogy a szex kibaszott fontos, minden embernek szüksége van rá stb. Ennél a résznél a megengedőbb kék pirulások még csak ejnye-bejnyét mondanak a kurvázásra és az egy éjszakás baszásokra, ám később már ők is dühösen csóválják mindkettőre a fejüket. A szigorúbb Blue Pill-nácik legfeljebb csak az állandó szexpartnert nézik el (vagy még azt sem, és azonnal elrendelik a párkapcsolatot). Lényeg az, hogy ha szerintük már eleget kúrtál érzelmek nélkül, akkor kapsz 1 újabb áltudományos magyarázatot, hogy a szex csak érzelmekkel együtt a legjobb, felszabadítja a testet-lelket stb.
Ha kibírod röhögés nélkül a mantrájukat, akkor király vagy, ha nem mész bele semmilyen komoly kapcsolatba, akkor meg még nagyobb király, ugyanis ha belevágsz az azt jelenti, hogy ők győztek. Ha összejössz valakivel, azzal még nem szabadulsz meg tőlük! Idővel elvárják majd az összeköltözést, később megkövetelik a házasságot, aztán pedig a gyerekeket. Ha az összes kívánságukat teljesíted, és ha még nem váltál el, akkor valószínűleg abba is bele fognak ugatni, hogy hogyan rakd be a feleségednek. Pl: csak sötétben, a takaró alatt, misszionáriusban.

Külön érdekesség, hogy míg a radikálfeminista és a ginocentrikus felfogás szerint illetlen, sőt egyenesen szánalmas dolog a nők szexuális életébe beleszólni, addig a férfiakéba gátlástalanul bele lehet ugatni.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1513279893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása