Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 10. 19:12 - The Cortez

Ajánló: Segítség bajban vagyok! - A férfifaló

Eredeti cím: Segítség bajban vagyok - A férfifaló
Stílus: Scripted doku-reality
Nemzet: Magyar
Év: 2013

a_ferfifalo_image_10000575_16-9.jpg

Az RTL II sorozatának 54. epizódja hivatalosan a szexfüggőség témát járja körbe, de remekül bemutatja a sima 7köznapi kurva jelenséget is. A történet ismerős lehet, mivel elég gyakran találkozunk vele a mindennapokban: egy csajnak véget ér a több éve tartó párkapcsolata, ezért beakarja hozni a lemaradást, így elkezd ribanckodni. Társkeresőzés, sok egy éjszakás szex, baszások idegenekkel, később ringyónak öltözve szexuális zaklatás, meg gátlástalan kurválkodás a melóhelyen is. Mint ahogy a Valóságban, úgy itt a sztoriban is van 1 értelmesebb ismerős, aki kezdettől fogva próbálja magyarázni a picsának, hogy miért is gáz az amit csinál. A csaj persze vállrángatva leszarja, hogy mit pofáznak neki, ugyanis a hörcsög segítségével mindenféle számára határozottnak tűnő, de valójában full ribancos monológot ad elő az önmaga védelmében, végül pedig már egyenesen támadásnak veszi, ha valaki aggódik érte, és az is neki áll feljebb, ha jogosan lekurvázzák. A történetbeli barátnő egy idő után  teljesen indokoltan kezd el gyanakodni rá, valamint bizalmatlanul viszonyulni hozzá. Az életben a főszereplőhöz hasonló primitív "havert" sokkal hamarabb ki kell baszni.
RTL-hez és scripted doku-realityhez képest, az amatőr színészek egész meggyőzően alakítanak. Egy-két statiszta volt csak rémesen gyenge, de a műfajt tekintve ez hatalmas szó. Kibővítve, szexjelenetekkel megtűzdelve, 1 egész jó kis film kerekedhetett volna belőle.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7513230509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása