Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 05. 19:06 - The Cortez

Papa Hotel

Azt tudjuk, hogy a ginocentrikus társadalom nem beszél arról a tényről, hogy a nők közül is rengetegen Mama Hotelben laknak 30 éves korukig, vagy akár még tovább, arról meg főleg nem, hogy a Papa Hotel is 1 létező jelenség.

playboy_king_by_urmyedwardcullen.jpg

Az is lehet Papa Hotel, amikor a fiatal az apjával él együtt sokáig, de a férfiszférában a kifejezés a gold digger kultúrával, azon belül a sugar baby/sugar daddy-jelenséggel fonódik össze. A Papa Hotel a Pán Péter-szindróma egyik formája. Semmi különbség nincs aközött, ha valaki 30 éves koráig (vagy még tovább) a szüleinél élve, otthon lopja a napot céltalanul, vagy aki ugyanilyen ambíciókkal vezérelve összeköltözik 1 pénzes, egzisztenciával rendelkező 30-40-es palihoz, vagy akár 1 gazdag vén faszhoz. Ha az előbbi lúzerség, akkor az utóbbi 1000-szer annyira az! Ráadásul a Mama Hotelben élő srácok nagy része ki akar törni otthonról, gyűjtik a pénzüket, vagyis befektetésként használják a hotelt, míg azokat a huszonéves gold digger sugarpicsákat, akik 1 középkorú férfi, vagy 1 milliomos öregember lakásába költöznek, a legtöbb esetben előbb-utóbb úgyis lecseréli a támogatójuk.
A ginocentrikus társadalom, a feminácik meg a manginák természetesen tudnak a jelenségről, csak nem nevezik nevén, viszont akadnak köztük olyan nyomorultak, akik a "komoly kapcsolat" vagy a "megállapodás" címszavak valamelyike alatt, felmentik a picsákat a gold diggerség bűne alól, és úgy tesznek mintha a nők nem lehetnének Pán Péter-szindrómás, felnőni nem akaró, felelősséget vállalni képtelen balfékek.

Kép forrása: itt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8013185802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voldi 2017.11.09. 10:53:50

Balfék lúzer fogalmatlan fantáziátlan agresszív disznók a nők ( elnézést a disznóktól, velük nincs bajom)

Reactor 2020.03.14. 16:57:47

A nők főleg "pasihoteleznek", azaz összejönnek érdekből egy olyan fószerrel, akinek van kérója, és tessék, máris száll a kakukkmadár a fészekre.
Röhejes, hogy már a huszonéves pasikat is nyomorék lúzernek nevezik, ha nem vesznek zsebbű' házat, a lányokat senki nem basztatja, ha harmincéves koruk után is mamahoteleznek.
Kettős mérce foreva ugye.
Na az ilyenek miatt nincs egyenjogúság többek között. És nem is lesz. Soha.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása