Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 01. 20:19 - The Cortez

Fábián Anita és a radikálfeminizmus végállomása

Fábián femináci férfi- és fiú gyerekgyűlölő hisztivideója valahogy nem kavart akkora port a hazai médiában, mint amekkorát kellett volna. Még 1 komolyabb sajtó orgánum sem karaktergyilkolta le, egyik sem akar tüntetést szervezni ellene, valamint a színházak se nagyon nyilatkozgatnak elhatárolódás ügyben, miközben mindannyian emlékszünk, hogy Kovács Ákost ettől sokkal kisebb "bűnért", virtuálisan keresztre feszítették. Viszont aggódni nem kell, a hazai férfijogi mozgalom már átvette az ügyet!

fabian-anita-es-a-kecske.jpg

Az egykor szebb napokat látott, ma már idegroncs, fos kinézetű Fábián femináci egyértelműen megőrült, mivel férfi- és fiú gyermekellenes hisztivideójában úgy nyilatkozik, mintha valami démon szállta volna meg. Sokan tippelnek piás, drogos, illetve gyógyszeres befolyásoltságra is. Egyik sincs kizárva: simán tolhatott valamit a meglévő őrülete mellé, amitől aztán valóban 1 ijesztő, „büdös, bunkó, paraszt femináci lett” belőle. Viszont eddig egyszer sem hivatkozott semmilyen szerre, sőt, tetteivel büszkén hirdette tovább mentális betegégét. Férfiellenes beszéde után ugyanis volt képe magát áldozatnak beállítani, az őt ért jogos támadásokért. Ez egyébként még 1 ismert (de kellően agyhalott) femináci trükknek számít, ami arról szól, hogy a férfigyűlölő némber a demokrácia mögé rejtőzve siránkozik, hogy az ő véleményét elnyomják, csak azért mert ő nő, de van, hogy csak óvodás módon mártírt próbál magából csinálni, amiért az általa szándákosan felbosszantott, felbaszott agyú, megszégyenített férfiak vissza merészelnek szólni neki. Fábián mind a 2 szerepet kiválóan hozza!
A napokban skizofrén módon össze-vissza hazudozva, iróniával és humorral takarózva feljelentette Tibi atyát, mivel szerinte a tőle kapott, számonkérő privát levél is az erőszak egyik formája. Ebben az esetben már kizárólag valamilyen súlyos mentális betegségről, illetve a radikálfeminizmus végállomásáról beszélhetünk. Innentől kezdve már csak 1 vékony hajszál választja el attól, hogy a férfinem iránt érzett ellenszenve a tettlegességig fajuljon, főleg úgy, hogy bevallása szerint fegyvere is van! 

Mindeközben férfijogi fronton folyamatosan támadják az uszítót, a Férfihang Civil Társaság feljelentést fontolgat, ráadásul Magyarország is jobban teljesít, mivel a gyűlölködő videója alatt szinte kizárólag negatív kommenteket kap férfiaktól meg nőktől egyaránt, a manginák és a feminácik közül pedig még nem sokan keltek a védelmére.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7313138052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása