Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. november 28. 00:41 - The Cortez

VT 135: „A MGTOW-k elnőiesedett férfiak”

Blue Pill-terrortól volt hangos a hétvége, ugyanis VT 135, az A sorozatrandizó nevű blogoldal kamu antifeminista, kék pirulás manginája, már megint MGTOW-gyalázásba kezdett.

Tovább
4 komment
2017. november 23. 00:16 - The Cortez

SlutWalk (RibiSéta)

A SlutWalkot a radikálfeministák fejlesztették ki a jogos áldozathibáztatás, a "nemi erőszak kultúrája" és a józan ész ellen, tehát az egész szervezetet, meg a hozzátartozó tüntikézéseket kizárólag a megrögzött hazudozás, a kínzó unalom, az erőltetett polgárpukkasztás, a deviancia, valamint a jóléti…

Tovább
2 komment
2017. november 16. 02:40 - The Cortez

Az üldözött férfi szexualitás

A szexuális zaklatás hisztériát, a hamis nemi erőszak-vádat meg a MeToo-kampányt is, mind a férfi szexualitás- és ösztönök ellen fejlesztették ki a radikálfeministák. De rajtuk kívül van még 1 csoport, amelyik kissé másképpen szereti üldözni a tesztoszteront.

Tovább
Szólj hozzá!
2017. november 08. 17:58 - The Cortez

Femináci/Mangina-teszt

Nem tudod eldönteni, hogy femináci/mangina vagy-e vagy sem? Nem kell aggódni, megérkezett az a lista, ami tutira eloszlat minden kétséget! Ha 1 állítás is igaz rád a felsorolásból, akkor kurva szar hírem van a számodra.

Tovább
1 komment
2017. november 06. 17:02 - The Cortez

Válasz a SHE cikkére

Reggel 7 órakor jelent meg a kábé 1000-ik, halál unalmas, Hová tűntek az igazi férfiak? című írás. Ez annyit jelent, hogy Dörök Vanda – a cikk szerzője – kóros alkotói válságban szenved, és még az önálló, kreatív címválasztás sem az erőssége.

Tovább
1 komment
2017. november 01. 20:19 - The Cortez

Fábián Anita és a radikálfeminizmus végállomása

Fábián femináci férfi- és fiú gyerekgyűlölő hisztivideója valahogy nem kavart akkora port a hazai médiában, mint amekkorát kellett volna. Még 1 komolyabb sajtó orgánum sem karaktergyilkolta le, egyik sem akar tüntetést szervezni ellene, valamint a színházak se nagyon nyilatkozgatnak elhatárolódás…

Tovább
Szólj hozzá!
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása