Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. október 28. 01:02 - The Cortez

Nőtípusok vol. 11 - A kamu antifeminista

Az antifeminizmus hajnala óta léteznek olyan nőszemélyek, akik azt állítják, hogy a férfiak oldalán állnak, valamint a feminácik ellen küzdenek. Ma is rengetegen hangoztatják ezt, de még a negyedük sem gondolja komolyan.

the_woman_with_the_iron_mask_by_meisterdeszirkuss.jpg

A kamu antifeminista nőknek 2 nagy csoportja van. Az egyik amelyik feladatának érzi, vagy valakitől/valakiktől feladatba kapta, hogy szétbarmoljon bizonyos antifemináci website-okat/blogokat, vagy hogy konkrétan meghackelje, lejárassa, hosszútávon tönkretegye az egész mozgalmat. A másik pedig az, amelyik a férfiszférán belül állandó kommentelőként, vagy éppen fontos pozíciót betöltve (pl: moderátor), sunyi módon éli ki férfiellenességét. Gyakorlatilag mind a 2 csoport "legálisan" utálhatja meg szidhatja a palikat, mivel ha valaki számon kéri őket, akkor bármikor hivatkozhatnak az antifeminizmusukra.

Hogyan telik 1 kamu antifeminista nő napja?

Hősnőnk reggel felkel, leül a gépe elé, felkattint a netre, bejelentkezik valamelyik olvasott antifemináci site-ra/blogra, majd az első, radikálfeministák férfiellenes törekvéseit taglaló hír/cikk elolvasása után annyit mond:

„Nahát, hogy ezek a feministák milyen szemetek tudnak lenni! Hát nem igaz, hogy mennyit basztatják szegény férfiakat! Szhhörnyű!”

Ha ennél is kínosabban akar erőlködni, akkor az illető valamilyen izzadtságszagú általában tradkon nézetet társít a kommentjéhez:

„Nahát, hogy ezek a feministák milyen szemetek tudnak lenni! Ez is csak azt a célt szolgálja, hogy a férfiak és a nők eltávolodjanak egymástól. Hát nem igaz, hogy mennyit basztatják szegény férfiakat és nőket! Szhhörnyű!

Miután ezek közül valamelyiket leírja, akkor úgy gondolja, hogy ő aznap már kurva sok mindent tett a férfijogi mozgalomért, így bármennyit shaming language-elhet, akármennyi 2-ős mércét, férfihibáztatást alkalmazhat, ő 1 antifeminista nő marad, és aki ezt kétségbe merészeli vonni, az 1 hülye fasz. Tehát hamar leomlik róla az antifeminista máz.
Rosszabb helyzetben hősnőnk nem csak kommentelő, hanem moderátor is egyben. Ilyenkor a legkisebb, nőkről alkotott kritika azonnali shaming language-t, cenzúrázást vagy épen törlést vonhat maga után. Többszöri bűnelkövetés, az adott oldalról való kibaszással járhat.

Milyen a valódi antifeminista nő?

Olyan, aki inkább a férfiakkal elfogult, és semennyire sem ginocentrikus.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3313110280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása