Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. október 21. 21:35 - The Cortez

Az ázsiai nők Pesten duhajkodnak

Kevesen tudják, de hétvégente az ázsiai nők hada lepi el a pesti éjszakát.

anri_sugihara_outdoors_fun_3_by_anri_sugihara-d9oshtd.jpg

Az Ázsiából származó női diákok és turisták előszeretettel választják Budapest belvárosát, ha bulizásól vagy éppen duhajkodásról van szó. Nálunk sokkal lazábbak meg vadabbak, mert egyrészt a "szigorú" lakhelyüktől távol vannak, másrészt tudják, hogy a mi országunkban minden baromságot meg lehet csinálni. Sokan ismerkedni, nyilván akadnak olyanok, akik kurválkodni, de sajnos többen csak szűzkurválkodni jönnek ide.
Bár az ilyen rohadt messziről jött csajokkal több szempontból is vigyázni kell, az azért mégis elmondható róluk, hogy mivel náluk baszottul egyforma minden pali, és mivel talán az ő agyukat még nem szarták telis-tele a radikálfeministák, így nem tekintenek úgy a fehér hetero bétákra, mint a gőzölgő foskupacra, vagy mint a fertőző, veszélyes hulladékra. Sőt, az európai béta csávókon eleve pár pontot dob a külföldiségük, ezért simán alfának tűnhetnek az ázsiai nők ferde szemében.
Nemrég, amikor a pesti éjszakában, 1 belvárosi szórakozóhelyen jártam, akkor én is ilyen csajokkal akadtam össze. A sok közül 2 igen erős feltűnési viszketegségben szenvedett. Nem néztek ki kurvának, de pont úgy nyomták a zenére, mint a ribancok, tették magukat a palik előtt, flörtöltek, de táncnál többet nem engedtek senkinek, tehát szűzkurvák voltak. Az idő előrehaladtával egyre röhejesebbé és szánalmasabbá váltak, aztán pedig eltűntek a picsába. Nem derült ki, hogy mi lett számukra a buli végkifejlete.

Kellemes hosszú 7végét, és jó duhajkodást bulizást kívánok!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9013047824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása