Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. október 14. 13:09 - The Cortez

Korunk alfája: A néger

A mai fiatal nők meg a kurvák körében, szó szerint hatalmas divat lett a fekete palik majmolása. Ez köszönhető részben a médiának és a birkamentalitásnak, de valójában leginkább a hipergámiának. A poszt se nem rasszista, se nem négerellenes, bár liberálnáciknak aztán magyarázhatja az ember, szóval ha esetleg az vagy, akkor inkább bele se kezdj az olvasásba!

muscle_morph_kevin_hart_1_by_doryfan1-d9xjtqo.jpg

A nők ki-be baszottul vonzódnak a négerekhez, amivel nincs is baj, amíg baráti viszonyban, vagy komoly kapcsolatban vannak a normálisabb tagokkal. Tudom, az utóbbi sokaknál kiveri a biztosítékot, és valóban több szempontból problémás 1 ilyen interraciális kapcsolat, ha a csaj a későbbiekben még foglalkozni akar a fehér férfiakkal. DE még mindig jobb ez a verzió, mint a kurvák erőltetett, esetleg divatszintű nyomulása a fekákra, amivel jól lejáratják az értelmesebb nőket is.

A négerek között is van mindenféle, de a nők hajlamosak a legtöbbjükre alfaként tekinteni. Ők külön kategóriát képeznek náluk: a fekete csúcshímtől 5-ször annyira, a színes bőrű bétától meg legalább 2-szer annyira száll el az agyuk, mint mondjuk a fehér alfától.

A fokozott érdeklődés hátterében általában a hipergámia áll. A nők és a kurvák 5 fontos tényező miatt tartják őket kibaszottul vonzónak:

  • Egzotikusság
  • Külföldiség
  • Sok pénz
  • Nagy fasz
  • Többi nő

Az egzotikus palit különlegesnek tartják, és az egzotikum is lehet alfa tulajdonság, mint ahogy a külföldiség is az. Egy négerember Afrikán kívül mindenhol külföldinek számít, még akkor is, ha amúgy az adott ország állampolgára. 
A steksztől még menőbbnek és "túlélőképesebbnek" tűnnek. Ráadásul a ribancok nem csak hogy sok lét feltételeznek a zsebükben, hanem rendesen csorgatják is a nyálukat, amikor a fekák a pénzükkel villognak.
A nagy fasz is lehet az alfaság ismérve, viszont a hatalmas pénisz iránti vágyakozás inkább a kurvák sajátja. Ehhez a témához szorosan hozzátartozik a kíváncsiság, a divat és az agymosottság is.
Mind közül a legfontosabb a többi nő viszonyulása a négerekhez. Ha rengetegnek kellenek, akkor sok más csaj is érdekesnek fogja találni őket. Beindul a tudatalattijukban a jól ismert, „ha ennyi picsának kell/kellet, akkor nekem is kell” című reakció.

Nekem is több ismerősöm álmodozott feketékről, de csak 1-2-ről tudok, akik basztak is velük. Az egyik sokáig kapcsolatban élt néhánnyal. A csaj elmesélte, hogy sokkal jobbak, mint a fehérek, ám nem a nagy fasz miatt, hanem azért mert ők teljesen mások, meg több mindent megtesznek a nőjükért. Ennél bővebb magyarázatot természetesen nem kaptam, tehát az egész szöveg egyértelműen a hörcsög munkálkodásának eredménye volt.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9912958255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása