Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 30. 23:05 - The Cortez

Gendernácizmus a Debreceni Egyetemen

Besúgóhálózat plakátokkal, és transznemű WC-feliratokkal riogatják a Debreceni Egyetem diákjait a gendernácik. Hétfő óta tart a nyomulás: az aznap kirakott műveiket már leszedették, de később újabbak jelentek meg.

university_of_debrecen_by_parry44-d56kn7h.jpg

A hétfőn megjelent, a Háttér Társaság meleg jogvédő szervezet által kiadott „Jelentsd a homofóbiát!” című, besúgásra ösztönző plakát kulcsszavai között a pletyka, az igazságtalanság, a sztereotípia, az előítélet és a beszólás is szerepel. A kommunista jellegű hirdetést ugyan már eltüntették, a transznemű WC-feliratokkal együtt, de újabb plakátok jelentek meg az egyetem területén.
A Háttér Társaság később több campuson folytatta tovább a támadást az LMBTQI propagandájával, és a Humen című melegmagazin cikkeivel kiegészülve.

Kép forrása: itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7712914343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása