Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. szeptember 27. 18:52 - The Cortez

A MGTOW 3 ellentmondása

Lehet bármennyire jól összerakott, lényeges információkkal televágott a híres MGTOW-s cikk, sajnos akad benne 3 olyan ellentmondás, amelyet még a hülyébb nők, a manginák és a kamu antifeministák is előszeretettel kiemelnek. Így hát meg kell vizsgálnunk ezt a pár mondatot, hogy elgondolkodjunk rajtuk, és hogy valamennyire megkönnyítsük az ellenünk folytatott vitákat.

b05e85cef0dc2861e9b37496c2adc92e.png

Ők nem tárgyalnak, nem kuncsorognak, hanem csak megvonják a nőktől azt, amire a legnagyobb szükségük van: a figyelmet és a támogatást.”

Az rendben van, hogy nem kuncsorognak, meg amennyire lehet megvonják a támogatást, de az 1-es vagy a 2-es szinten lévő MGTOW-k nehezen ússzák meg az életüket, nőkkel való tárgyalás, meg figyelemmegadás nélkül. Úgyhogy ezt nyugodtan be lehet másolni az értetlenkedő mangináknak.

1. A helyzet felismerése avagy az a bizonyos Piros Pirula Férfiaknak 

Ebben a csoportban levő Férfiak tisztában vannak azzal, hogy milyen kockázatokat tartogat számukra a társadalom, de ők elfogadhatónak tartják ezeket és belemennek a játékba.”
Ez a sima házasságban/párkapcsolatban élő piros pirulás férfi leírása. Érthető, de az nem, hogy hogyan járja a saját útját. Még én sem értem, mit váruk akkor 1 férfivaginától?
2. A hosszútávú kapcsolat elutasítása...Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni.”
A 2-es szinten lévő MGTOW-k nem feltétlenül kerülik el a szingli anyákat, és olyan helyzetekbe is sűrűn belemennek, amelyek kapcsán a bíróságon lehet kikötni. Pl: egy éjszakás baszás, vagy akár 1 sima beszélgetés 1 nővel.

Kép forrása: itt
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7912903498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása