Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. augusztus 19. 16:43 - The Cortez

Ajánló: Ámok

Eredeti cím: Havoc
Stílus: Dráma, Erotikus, Krimi
Nemzet: USA, Német
Év: 2005

anne_hathaway_is_under_arrest_by_eddiepulaski-dbbkupr_png.jpg

Az egyik legütősebb kurvás, egyben fiatal (de)generáció kritikus film. A sztori helyszíne Los Angeles, de szinte bármelyik nyugati ország városában, vagy községében játszódhatna. A történet az elkényeztetett, unatkozó, újgazdag fehér ficsúrokat és kurvákat mutatja be, akik a négerrapperek szubkultúráját majmolják. Sok fiatal életében van 1 ilyen röhejes időszak, de az értelmesebbje hamar kinövi, majd elhagyja ezt a faszságot, bár akadnak olyan nyomorultak, akiknek még 40 felett sem sikerül ezt megtenniük (pl: Dopeman).
A cselekmény hatalmas fordulóponthoz érkezik, amikor a gyökerek benyomulnak a gettóba, hogy tegyék az agyukat. Rá is basznak, de onnantól kezdve a ribancok számára már nem az agyhalott palijaik, hanem a latin gengszterek lesznek az izgalmas alfahímek. Tanulságos megfigyelni Allison (Anne Hathaway) hipergámiáját: szinte azonnal ahhoz a suttyó bűnözőhöz kezd el vonzódni, aki megfélemlítette és megszégyenítette az emberét.
Anne Hathaway végig 1 szűzkurvát játszik (ez főleg a végén válik egyértelművé), filmbéli barátnője (Bijou Phillips) viszont már sokkal nagyobb ribanc, de az ő "drámája" is egészen tipikusnak nevezhető. Az alkotás nem csak a nagypofájú, műmájer ringyók viselkedését mutatja be remekül, de hitelesen ábrázolja a hamis nemi erőszak-vád problémáját is. A fináléban nagyjából pont úgy történik minden, mint ahogy a Valóságban: mire odáig jut valaki, hogy tegyen valamit a rágalmazás ellen, addigra már lehet, hogy túl késő lesz.
A mozit 1 leginkább dokumentumfilmeket készítő rendezőnő készítette, ráadásul több, akkor még a karrierje elején járó, ma már befutott fiatal színész tűnik fel benne. Pl: a már említett Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt és Channing Tatum.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr812762954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása