Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. július 28. 13:07 - The Cortez

Trú sztoriz - A bétaság legmagasabb foka

baconbirdie_by_abstract_2000-dbhnmz4.jpg

Pesten hallottam! Egy házibuliban történt. Az egyik ribanc a sok közül állítólag nagyon bebaszott, és mindenképpen kúrni akart valakivel. Ennek hangot is adott, vagyis mindenki előtt bejelentette, hogy nem bírja tovább elviselni viszkető pináját. Választása természetesen 1 alfának aligha kinéző, de valamiért alfának tartott srácra esett.
A picsa lehetőségei korlátozottak voltak a lakás kialakításának köszönhetően, és annyira nem volt merész, hogy bevállalja a többiek előtt az ingyen pornót, így végül ráerőszakolta magát, meg az aktuális paliját az egyik bétára. Utóbbi elvileg nem akart semmit a csajtól, de ha szeretett volna, akkor is a friend zone-ban végezte volna.
A nőnek sikerült rádumálnia a haverját, hogy biztosítson szabad területet és ágyat a számára. Mindhárman jól jártak: 2-en basztak, a 3. meg hallgatta...
A béta srác bár nem volt mangina, mert az aktus után jogosan kurvának tartotta a csajt, de mégis belement 1 olyan üzletbe, ami a picsának megérte, viszont neki a legkevésbé sem. A helyes viselkedés az lett volna, ha cserébe kér tőle valamit (pl: őt is vegyék be a buliba), vagy simán elküldi a faszba. A csaj 100%-ig kihasználható bétának tartotta a csávót.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6912696443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása