Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. július 22. 02:18 - The Cortez

Mangina terror a melóhelyeken

Ha nőkről meg munkahelyekről van szó, akkor a feminácik bérkülönbséget, 2-ős mércét, nemi diszkriminációt, elnyomást és üvegplafont óbégatnak. A férfiak esetében érdekes módon ugyanezekről még 1 kurva szót sem ejtenek, pedig lenne miről beszélniük! De nem kell aggódni, végre megjelent az az írás, amit bármikor be lehet vetni a feminácik és a manginák elleni vitákban.

internet_white_knighting_by_rhainster-dazrsyz.jpg

A fentiek közül, általában csak a bérkülönbség kérdés szokott terítékre kerülni a hazai férfiszférán belül. Ilyenkor antifeminista veteránjaink végtelenül hosszú cikkekben-kommentekben taglalják a jelenséget. Akadnak hiteles és egészen kiváló írások is, de a legtöbbje unalmas, sehova sem vezető locsogás. Egy valami azonban közös bennük: egyik sem beszél a férfiakat ért munkahelyi diszkriminációról.

Maga a nemi alapú bérkülönbség szajkózása 1 radikálfeminista faszság. Biztos akad 1-2 olyan melóhely, ahol volt már példa ilyesfajta szexizmusra, de ha igen, akkor olyan is előfordult már, hogy férfiaknak fizettek kevesebbet a péniszük miatt. Mivel a hulladék feminácikkal ellentétben én dolgozok, így jobban tudom, hogy milyen tényezők miatt történhet fizetéskülönbség az alkalmazottak között: képzettség, teljesítmény, tapasztalat, ledolgozott munkanapok száma, túlóra, protekció, seggnyalás. A kis- és nagy főnökök meg eleve több lét keresnek, mint a sima melósok, még úgy is, hogy az előbbiek gyakran lófaszt sem csinálnak. A nemi alapú pénzkülönbség erőltetett hangoztatása helyett, érdemesebb lenne inkább erről a témáról beszélni, bár akkor lehet, hogy a végén visszajutnánk a kommunizmushoz.

A férfiak ellen irányuló 2-ős mérce, a hátrányos nemi megkülönböztetés viszont már kibaszott gyakori jelenség. A főnökök előszeretettel használnak 2-ős mércét férfiak és nők között, és ne higgyük azt, hogy jellemzően a női vezetők szokása ez! Sokszor a mangina górék nem csak nyalnak, de mindent el is néznek a női alkalmazottaknak, legyen az késés, lógás, alacsonyabb teljesítmény vagy figyelmetlenség, miközben a férfiakat ugyanezekért a dolgokért megszégyenítik, bűntudatot keltenek bennük, levonnak a fizetésükből, kirúgással fenyegetik, vagy akár ténylegesen ki is basszák őket. Volt szerencsém olyan céghez, ahol ugyanazért a szabályszegésért, két gyakornok közül a srácot rúgták ki. Mivel ezt nem 1, hanem több ember döntötte el, így ott valószínűleg férfivaginákból állt az egész vezetőség.

A melóhelyeken lévő mangina diktatúrát az alábbi történetem is kiválóan igazolja:

Pár éve olyan helyen gályáztam, ahol egy 30-as és egy 50-es mangina volt a főnököm. Utóbbi lehetett talán minden idők egyik legröhejesebb, egyben legabszurdabb felettese. A tag (nevezzük Józsi bácsinak) 1 igazi idegbeteg sutyerák volt. Kevés fogainak köszönhetően igen parasztos akcentussal beszélt, illetve óbégatott. Napi munkateljesítménye kimerült annyiban, hogy a másikkal netezett az irodában. Ezt a kurva kemény mielőtt azzal szakította meg, hogy a haverjával együtt időnként kijárkált kávézni, cigizni, és az idősebb kollégákhoz pofázni, ordítozva röhögni, az ország helyzetén siránkozni, miközben fél millát keresett havonta a semmitevésével. Ha nagy ritkán valami kis melót bevállalt, akkor még azt is elbaszta. Józsi bácsi az a fajta mangina volt, aki kizárólag azokkal a nőkkel kivételezett meg nyálaskodott, akik tetszettek neki, tehát nem csak a palik, hanem jó pár öregasszony is kapta tőle az ívet.
Ha én, vagy 1 másik srác 2 percet késett, akkor óbégatott, illetve alpári hangnemben kibaszással fenyegetőzött. Ha 1 fiatal csaj késett fél órát, akkor csak 1 megjátszott szigorúsággal előadott ejnye-bejnye volt a válasz.
Nem csak a késést nem tűrte, de abba is beleugatott, ha valaki haza akart menni a munkaidő lejártával. Egyszer, mikor műszak végén az egyik csajjal már mentünk volna a picsába, akkor Józsi bácsi, és a szintén teljesen alkalmatlan részlegvezetőtársa számonkért bennünket. A 2 nagyra nőtt lúzer a csajhoz idétlenül vigyorogva, nyálaskodva, cukiskodva, negédeskedő, szinte már buzis hangnemben beszéltek, addig hozzám pofákat vágva, lenéző-lekezelő stílusban. Ezután persze nem tartottak ott minket, csak hát valamiért kötelező feladatuknak érezték a baszogatást  nem véletlenül utálta őket úgy az üzem nagy része, mint a szart.   

Mielőtt valami önjelölt pszichológus megjegyezné, kurvára nem ezért utálom a manginákat! Viszont ez 1 jó tapasztalat volt, mert így tudom mekkora férfiellenes 2-ős mérce uralkodik a melóhelyeken, és legalább közelről láthattam hogyan viselkednek a férfivaginák, ha hatalmat kapnak.

Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3412679505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick 2017.10.19. 13:30:19

"Maga a nemi alapú bérkülönbség szajkózása 1 radikálfeminista faszság."

Létezik a jelenség. Tudod, hol? A felső-középosztályban. Léteznek olyan cégek, ahol a férfi topmenedzser többet visz haza, mint nő. Teszem azt, a férfi menedzser 700 000-et, a női menedszer CSAK 600 000-et. Meg amikor a cég vezetésében a férfi vezető 1 800 000-at, a nő meg 1 200 000. Megszakad értük a szívem! :P

Érdekes, hogy viszont a munkásosztályban ilyenfajta nemi alapú bérkülönbségeket nem találsz. A férfi és a női melós ugyanannyit keres a gyárban. A felső-középosztályban akad ilyen nemi alapú bérkülönbség - de 1, ott sem olyan sok 2, ki nem szarja le, hogy milyen bérkülönbségek vannak az "arisztokrácia" tagjai között? Hozzáteszem, a feminista korszellem beáramlott a céges világba is, így már nagyon ott sem van ilyen nemi alapú bérkülönbség. A feminizmus egyre inkább összefonódik a mamutcéges világgal. A feminizmus a legelitistább ideológiák egyike.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.20. 02:02:26

@Frederick: Igen, régebben írtak erről a Férfihangon. Azt elfelejtettem leírni, hogy a feminácik a felső tízezer problémáit vetítik rá a munkásosztályra.

Frederick 2017.10.20. 06:45:33

@The Cortez:

"Azt elfelejtettem leírni, hogy a feminácik a felső tízezer problémáit vetítik rá a munkásosztályra."

Azért ha megnézed, a feminizmus bázisát többnyire középosztálybeli nők adják. Alig találsz köztük munkás nőt. (Előfordulhat, egy-két prolival én is találkoztam, de nem jellemző.) Én nem is értem, miért csodálkoznak egyesek (FAM), hogy a feminizmus elárulta a munkásosztályt. Hiszen az "arisztokrata picsák" soha nem érintkeztek a melósokkal. A kőművesfütty büntetése Norvégiában vagy a kliensbüntetés Svédországban szintén nagyrészt a melóst sújtja. Rühellik ezek a munkásembert - már csak azért is, mert a kétkezi munkásember, legfőképpen az építőiparban dolgozók még képviselnek valamit abból a férfiasságból, amit a feministák igyekeznek lassan kiölni az emberiségből.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.20. 11:46:10

@Frederick: A liberálnácik eleve utálják a munkásembert, ellenben imádják a bűnözőket.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása