Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. július 08. 18:55 - The Cortez

Ajánló: Q - Érzékek birodalma

Eredeti cím: Q
Stílus: Erotikus, Dráma
Nemzet: Francia
Év: 2011

p8085337208821.jpg

Ez a film szorosan kapcsolódik a múltkori témához, mivel 1 szűzprosti a főszereplője. A Valóságban persze ritkán történik olyan durván a férfiak éheztetése, mint itt, és szinte lehetetlenség olyan nőt találni, akinek valami fontosabb, önzetlen célja lenne a saját szűzkurvaságával, de ebben az alkotásban még ez is megtörténik. Deborah Révy (Cécile) 1 olyan ribancot alakít, aki nem csak 1 jó szándékú szűzringyó, hanem kicsit nimfomániás, kicsit a hűséget lazán kezelő picsa is, tehát nem baszik félre, inkább csak félreszopik, illetve félrenyal. Túl sok szerepet vállal egyszerre, ám a fináléra úgy tűnik végre megtalálja önmagát, és azt az egyetlen dolgot csinálhatja, amihez ténylegesen ért, de aztán kiderül, hogy mégsem.

960full-q-screenshot.jpg

A nyitójelenetben a kamera a francia nők pinájára zoomol, amíg azok a szexről okoskodnak. Menet közben többször előkerül ez az ábrázolásmód, újabb dialógusokkal kiegészítve, a végére pedig már értelmet is nyer ez a látszólag öncélú művészieskedés. Mivel a Q alapvetően nem pornófilm, így nehéz eldönteni, hogy az a kevés benne látható szexjelenet éles-e vagy sem, de ebből a vicces interjúból kiderül, hogy nagyon is valódi.

900full-deborah-revy.jpg

 

Képek forrása: itt, itt és itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3412649481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De miért! 2017.07.08. 21:42:05

Nézd meg a Black Mirror 1 évad 3.részét az se kutya! :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.07.09. 15:53:23

@De miért!: A Black Mirrorról eddig csak jókat hallottam, úgyhogy az is tervben van :)
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása