Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 24. 20:45 - The Cortez

A legalizált nőgyűlölet

A feminácik szerint minden férfi bántalmazó, nemi erőszaktevő, agresszív, elnyomó állat. Ja nem, csak a fehérek meg a heterók!

zieheili_by_kalingagrrrl-dbd8kj1.png

A radikálfeminizmus kéz a kézben jár a PC-vel, épp ezért, ha mondjuk 1 fehér ember kimerészeli mondani azt a szót, hogy néger vagy cigány, akkor a feminácik pont ugyanolyan álszent felháborodást/abnormális őrjöngést vágnak le, mint amikor 1 férfi minimális szinten előítéletes a nőkkel szemben.   
A radikálfeministák főellenségei a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiak. Más bőrszínű népcsoportok tagjaival sokkal megengedőbbek, toleránsabbak. A feminácik tehát brutális 2-ős mércét használnak (már megint) a kaukázusi, és a színes bőrű palik között!
A fehér zenész műveiben semmi rosszat nem mondhat se a nőkről, se a kurvákról, míg a néger rapper mind a 2-t lekurvázhatja (utóbbiakat jogosan!), a nem cigány nem szólhat bele a felesége dolgaiba-hülyeségeibe, míg a cigány ember saját maga alá rendelheti az asszonyt, az európai semmilyen körülmények között nem emelhet kezet a nőjére, miközben az arab orrba-szájba verheti, rugdoshatja. Tehát a feminácik a lehető legszélsőségesebb dolgokat is megengedik a színes bőrűeknek, és ez a tény tökéletesen bebizonyítja, hogy milyen betegagyú- és lelkű férgek is valójában, illetve kristálytisztán igazolja a pszichopátiájukat.
Ha az arabok csadorba öltöztetik, rabszolgájuknak tartják, és bántalmazzák a feleségeiket, akkor a gendernácik szerint: „az az ottani kultúra része”. Ugyanezt ugatják, mikor a cigány férfiak nem tekintik magukkal egyenjogú partnernek a nőiket. A 2-ős mércéjükre kiváló példa Kovács Ákos, valamint Kis Grofó esete a nőkkel. Mikor Ákos a konzervatív véleményét merte közölni, akkor a komplett hazai femináci- és PC flotta lekaraktergyilkolta az interneten, ám amikor Kis Grofó mesélt a családi hagyományairól, akkor érdekes módon néma kuss uralta a gender- és liberálnáci oldalakat, kizárólag 1-2 fórumon elszórva lehetett olvasni az „a kultúra része” című baromságukat.
A radikálfeministák akkor is eljátsszák a hülyét, meg a süketnémát, ha színes bőrű ember követ el nők ellen irányuló szexuális zaklatást, nemi erőszakot, vagy bántalmazást. De ha ez nincs így, akkor vajon miért nem pattogtak Köln miatt? Meg miért nem pofáznak arról a migránssimogató, svéd feminácik, hogy náluk a bevándorlók követik el a legtöbb nemi erőszakot? Nyilvánvalóan az igazság kimondása helyett, egyszerűbb a fehérekre kenni az egészet, és sokkal könnyebb őket démonizálva összehozni a kamustatisztikákat.
Összességében elmondható, hogy az égvilágon semmi szükség nincs az álszent, gyáva, aljas, velejéig romlott, férfi- és nőellenes gendernácizmusra, főleg a nyugati civilizáción belül nem!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5912618039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása