Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 18. 18:16 - The Cortez

A szexuális zaklatás kultúrája

Mivel már bőven elkezdődött a nyár, és mivel mostanában sűrűn dög melegek vannak, így teljesen aktuális ez a poszt, amit eredetileg nyárindítónak szántam, de még így is időben vagyok. A radikálfeministák egyik kedvenc elmélete, egyben szlogenje az A nemi erőszak kultúrája (rape culture) című agyrém, ami természetesen úgy baromság ahogy van, de legalább rávezetett 1 valóban létező, a feminácik által mélyen elhallgatott társadalmi jelenségre, melynek neve: A szexuális zaklatás kultúrája.

untitled_by_choppy2467-daxa4g6.jpg

Ha a rape culture létezik is, akkor legfeljebb csak a Közel-Keleten valósul meg. A feminácik persze erről is kussolnak, és inkább azt kamuzzák, hogy a nyugati fehér férfiak működtetik a nemi erőszak kultúrát, miközben a helyzet az, hogy a nyugati civilizáción belül a szexuális zaklatás kultúrája tombol, amely egészen véletlenül kéz a kézben jár a nőuralommal. A társadalmi 2-ős mércék közül ez talán a legfelháborítóbb, ugyanis ha 1 férfi zaklat, molesztál 1 nőt (pl: fogdossa, alányúl), annak akarata ellenére, akkor a nép az elkövetőt még a világegyetemből is száműzi, de ha 1 csaj állítja fel 1 városnyi ember faszát az akaratuk ellenére, akkor az elkövetőnek még csak beszólni sem szabad. Tehát a női szexuális provokáció legalizálva van.

Tudjuk, hogy mások a nők meg a férfiak. A 2 nem különböző módon működik, gondolkodik, érvel... és zaklat szexuálisan. Ha 1 pali követi el az utóbbit ami a Valóságban rohadtul ritkán fordul elő , akkor nagyjából úgy teszi, ahogy fentebb leírtam, ha pedig 1 csaj, akkor úgy, hogy kurvának öltözik. Persze az is molesztálás, ha akaratod ellenére fogdoss téged, vagy rád mászik, bár ezek nem túl gyakori jelenségek.

Az agyhalott feministáknak van pofájuk azt is szexuális zaklatásnak minősíteni, ha a nő után fütyülsz, vagy ha csak ránézel, míg a picsák bármennyire provokálhatnak téged, bármekkora kurvának öltözhetnek, támogatják, védik, buksisimizzák őket vagyis 2-ős mérce + női előjogok a köbön. Mi ez, ha nem nőuralom, férfiholokauszt, és a palik frusztrációban tartása?
A szexuális zaklatás kultúrájára ráadásul rengeteg iparág épül. A társadalmi folyamatot segíti Hollywood, a média, a social media, a dance clubok, de leginkább a különböző divatcégek. A nép hülyébbik része is természetesnek tartja, ha a nők tömegesen kurvának öltöznek. Valamiért az az alpári szokás is elfogadott számukra, hogy a bulikban sok, egyébként átlagos csaj is gyakran ringyónak tűnik. A normális emberi reakció az lenne, ha az egyszerű proliktól kezdve egészen a rendőrökig, mindenki prostinak nézné a ribancnak kinéző picsákat, a felesleges magyarázkodások helyett. A zsaruknak persze igazoltatniuk is kellene őket, mert minimumnak kéne lennie, hogy nem alkalmaznak 2-ős mércét a magamutogató férfiak és nők között, meg hát honnan olyan kibaszott biztosak benne, hogy nem éppen hivatásos kurvákat látnak randalírozni az utcákon?

A társadalom ostobábbik része szerint a női szexuális zaklatás, az „buliban maaaas”. Nem egészen értem, hogy honnan az anyjukból veszik ezt, mert ezzel végül is arra utalnak, hogy a clubok/házibulik világában sok olyan dolog legális, ami egyébként mindenhol máshol illegális. Ezen furcsa logika alapján akkor a palik által elkövetett molesztálás, és még ettől durvább dolgok is megengedettek a bulikban (nem én állítom!). Érdekes módon ezekre mégsem mondogatják, hogy „az maaaas”.

untitled_by_choppy2467-dayev9q.jpg

Persze ez a téma sem fekete-fehér, mivel a ribancnak öltözésnek nem csak negatív, hanem pozitív oldala is van, de persze jóval több a hátrány, mint az előny.

Hátrányok:

Ha a nők kurvának öltöznek, akkor...

  • Nemi erőszak, és más súlyos bűncselekmények áldozataivá válhatnak
  • Másokat is bajba sodorhatnak
  • Brutálisan szar országimázst festenek
  • A Normális nőket is lejáratják

Ezek közül egyértelműen az 1-es meg a 2-es pont a lehető legrosszabb, ami történhet, de a sok felelőtlen picsának sajnos nincs elég agya ahhoz, hogy ezt felfogja, mint ahogy ahhoz sincs, hogy a kurvás öltözködés hatásai közé tartozik: a beszólogatás-füttyögés, a lekurvázás, és a ribancnak nézés. Ha megértenék végre, vagy ha odafigyeltek volna kommunikáció órán a tanárra az okostelefonozás helyett, akkor tudhatnák, hogy az ember a kinézetével-ruhájával is kommunikál, és rengeteget számít az első benyomás, vagyis amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten! Ha ezek az alapdolgok meglennének, akkor nem akadnának ki, nem hisztiznének annyit a stílusuk természetes hatásain, amelyek eleve semmiségek a hátrányok 1-es pontjához képest.
Érdekes módon, ha a Normális nők nem akarnak veszélybe kerülni, meg nem akarják, hogy leszólják-lenézzék-kurvának tartsák őket, akkor nem öltöznek ribancnak. Az ilyen lányoknak nem kell úgy magyarázni a hátrányokat és a hatásokat, mint egy retardált óvodásnak, és nem is követik agyhalott birkaként az éppen aktuális divatot, hanem saját, ízléses stílussal rendelkeznek, képesek megtalálni a középutat a kinézetükben, tehát nem tűnnek se ringyónak, se igénytelennek. De ezek a Normális csajok, ép ezért ennél a pontnál jutunk el az előnyökhöz, amelyekből valójában csak 1 létezik.

Előny:

A kurvás stílusnak az a filozófiája a mindennapokban, hogy kiszűri a 7köznapi és a hivatásos kurvákat, de ma már sajnos ott tartunk, hogy az olyan csajok is ribancnak néznek ki, akik senkivel sem akarnak baszni (max a palijukkal, ha van nekik), csak provokálni, férfiakat hergelni, botrányt kelteni szeretnének. Az utóbbiakat hívják szűzkurváknak, akiket cuccaik alapján szintén ki tudsz szűrni a Normális nők közül, de azt nem tudod eldönteni, hogy 7köznapiak/hivatásosak-e vagy sem. Viszont sok ribanc meg nem öltözik prostinak, tehát elmondhatjuk, hogy egyenesebb az az a 7köznapi, aki ruháival kommunikálja a szándékait.

A kurvának öltözésnek mindig a szexuális vágykeltés a célja, épp ezért ez a stílus a hivatásos faszcibálók lakásain, a pornófilmekben, illetve otthon, a 4 fal között elfogadott. Ha valaki így jelenik meg az utcán, vagy bármilyen nyilvános helyen, akkor az már nem otthon, a 4 fal között történik, tehát onnantól kezdve a szexuális figyelemfelhívás már mindenkinek szól, lényegtelen, hogy van-e a csajnak palija, vagy éppen nincsen. A hálószobájában nyugodtan hergelheti így a párját, de ha a járó kellőket akarja sokkolni, akkor vállalja a következményeket a picsa is, meg a szűzkurvulását jóváhagyó, mangina embere is. Ugyanez a helyzet, ha a nő arra hivatkozik, hogy kurvának öltözve érzi jól magát (ez azért sok mindent elárul), meg akkor is, ha azzal a primitív, látens leszbikus érvvel hozakodik elő, hogy a többi nőnek öltözik fel. Mondjuk az utóbbival legalább beismeri, hogy még a csajokat is zaklatni akarja.
Fontos lenne már az elemiben megtanítani a fiatal lányoknak, hogy milyen hatásai vannak, illetve milyen következményei lehetnek ennek a fajta stílusnak.
És hogy mitől lesz valaki kurvás? A liberális prolik ebben e témában mindig a miniszoknyával vergődnek, pedig attól még senki nem lesz ribanc (főleg a dög melegben nem), bár ha a ruhadarab annyira rövid, hogy kilóg a csaj picsája-pinája, akkor úgy nincs miről beszélni, de a lényeg az, hogy mindig az összképet kell nézni!

untitled_by_choppy2467-dazcbg7.jpg

A nyilvánosan ribancnak öltöző csajokról általában mindig kiderül, hogy sunyiban 7köznapi/hivatásos/pornós kurvák, de ha mégsem, akkor sokszor később lesz belőlük valamelyik. Nem 1 ilyennel találkoztam már!

Végezetül vizsgáljuk meg a feminácik és a liberális prolik álláspontját! Utóbbiak azt mondják, hogy „mindent szabad, ami másnak nem árt, amúgy meg mindenki úgy öltözik, ahogy akar”.
- De mi van akkor, ha valaki úgy öltözik, hogy árt vele másoknak (lásd: hátrányok)? Vagy ha másokat provokál az öltözékével? Mert nem csak szexuálisan lehet vele zaklatni, hanem simán be lehet szerezni rasszista, szélsőséges ideológiákat terjesztő felsőket is. Olyankor mi a picsa van?
A feminácik pedig azt állítják, hogy ha 1 csajt megerőszakolnak, vagy bántalmaznak a kurvás kinézete miatt, akkor az utóbbi tényezőt még megemlíteni sem szabad, mert az áldozathibáztatás.
- Oké, de vajon mit mondanának a gendernácik és a PC huszárok a fenti esetben? Ha valaki negatív véleményt közlő, szélsőséges ideológiát, vagy rasszista pólót venne/csináltatna magának, és abban mászkálva az utcán, betámadná/megverné/megölné őt a nem kedvelt nép csoport? Abban az esetben kit tartanának áldozatnak? Van 1 olyan sejtésem, hogy nem a provokatív felsőt viselőt. Őt valószínűleg 1000-el áldozathibáztatnák, ráadásul még a vélemény- és az öltözködési szabadságát is érvénytelenítenék.

Az utóbbi 2 felvetésen rohadtul érdemes elgondolkodni, még akkor is, ha az említett esetekben szintén primitív, feltűnési viszketegségben szenvedő provokálásról van szó!

Képek forrása: itt, itt, és itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5912601223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Bátya 2017.06.18. 22:41:56

Öltözködésnél szerintem azért fontosabb a viselkedés bár azért kéz a kézben járnak: www.facebook.com/migransmedve/photos/a.1735292226729653.1073741828.1733070710285138/1858559837736224/?type=3&theater Tanulságos...
Amúgy a nemi erőszak leginkább beteg lelkű emberek által történik és nem feltétlenül buliban, vagy mikor egy csaj tényleg szűzkurváskodik, tiniribanckodik, hanem csak sétál az utcán, vagy vár a liftben... az tényleg szar. És persze vannak beteg nők, akik fiúkat, férfiakat molesztálnak, csonkítanak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.06.19. 18:19:43

@Sándor Bátya: A viselkedés meg az öltözködés általában tényleg kéz a kézben jár, de az öltözködés fontosabb. Kommunikáció, meg nem árt hinni a szemednek!

„Amúgy a nemi erőszak leginkább beteg lelkű emberek által történik és nem feltétlenül buliban, vagy mikor egy csaj tényleg szűzkurváskodik, tiniribanckodik, hanem csak sétál az utcán, vagy vár a liftben... az tényleg szar.”

Ez így igaz, és általában nem a kurvákat erőszakolják meg, hanem az átlagos, vagy visszafogott csajokat.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása