Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 13. 02:52 - The Cortez

Ajánló: Rocco's POV-One on One + Woodman Casting X

Egy kis kiegészítés a múltkorihoz. Azt tudjuk, hogy azért is jobb a pornózás, mint a sima kurválkodás, mert az előbbit könnyebb kideríteni, és a legtöbbször ki is tudódik az igazság. Ám ezzel együtt azt is kijelenthetjük, hogy szinte kizárólag a leghülyébb nők mennek a kamerák elé baszni. Lássunk néhány példát!

maxresdefault_1.jpg

Az még cikibb, hogy a XXI. században is léteznek olyan picsák, akik elhiszik, hogy nem fog kitudódni a "kis titkuk", mivel a filmjeiket kizárólag az USA-ban, vagy máshol külföldön fogják forgalmazni. Utóbbiban persze nem kamuznak a producerek, de sok pornós kurvának annyi agya nincsen, hogy eszébe jusson az internet. Ebből is látszik sokuk mennyire primitív, bár ez még mindig jobb, mint amikor hamis nemi erőszak-vádolnak, kényszerítést és bedrogozást hazudnak, miután sikeresen lebuktak azzal, hogy profi pornóban szerepelnek/szerepeltek. Remélhetőleg ma már nem sok ribanc próbálkozik ezzel a lejárt hülyeséggel, és talán már a társadalom is eljutott arra a szintre, hogy nem dől be olyan könnyen azoknak, akik esetleg mégis megteszik.

Rocco's POV/One on One:

A Magyarban és Olaszban is élő Rocco filmjeiben szinte teljes a sötétség. Rengeteg analfabéta, angolul 1 szót sem tudó ribanc (pl: az öregasszonyokkal is kúró, Pityingerékkel is bohóckodó Bibi Noel) fordul meg nála, könnyű pénz szerzés reményében. Vannak akik befutnak, meg vannak azok, akik csak 1-2 jelenetet vesznek fel, aztán eltűnnek a süllyesztőben. Rocco casting sorozata nem csak oknyomozáshoz kiváló, de simán elmegy 1 abszurd komédiának is. Nála égette be magát Melanie Memphis/Kámány Brigi, Naomi Roxx (Kertész Roxána), a hivatásos kurvaként is dolgozó Roxy Rush, és a tipikus, elvont bölcsészpicsa Amy Wild, akinek addig számít a faszméret, amíg nem találkozik 1 több mint 20 centissel. A rendező/producer/színész videói tanulságosak, mert láthatsz 1 csomó szomszéd lány típusú csajt, akikről nem is feltételeznéd, hogy valójában mekkora ribancok. Rocco rendesen lerántja a leplet a női hazugságokról- és felszínességről (pl: Amy Wild jelenete), de emellett még halálra is tudod röhögni magadat a filmjein.

Woodman Casting X:

Majdnem ugyanaz a színvonal és a felhozatal, mint ami Rocconál. Tényleg a leghülyébb picsák pornóznak, mert páran még azt sem tudják mivel jár ez a fajta filmezés, meg maga a közszereplés. De itt van Minnie Manga (Leszkovszki Ivett) is, aki azt hiszi, hogy porno casting helyett 1 rendes állásinterjúra ment, meg a züllött napiszarsztár Kaely Speed is, akinek elég érdekes sztorija van. A full igénytelen Pierre Woodman művein is sokat tudsz röhögni, de ne feledd, Te is járhatsz így! Bár ez még a jobbik eset, ami kurva ritkán fordul elő!

Kép forrása: YouTube

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3912587309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erotikaweb.net · https://erotikaweb.net 2019.05.19. 23:26:49

Rocco papa már nem a régi sajnos...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.20. 17:50:01

@Erotikaweb.net: Pár éve is elég szarul nézett ki, most nem tudom mi van vele. Már ha a külsejére gondoltál...
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása