Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. június 03. 03:47 - The Cortez

Nőtípusok vol. 7 - A vallási fanatikus

A hívők között vannak normálisak és őrültek is. Ez tény, amivel még nem is lenne baj, de ha vallásos nőkről van szó, akkor közülük valamiért a keresztényeket szokás ízléstelenül túlhypeolni.

nun_by_aluvincent-dba9gqk.jpg

Teljesen mindegy milyen vallásról beszélünk, addig nincs gáz, amíg valaki egészséges szinten tudja kezelni a meggyőződését. Probléma mindig a szélsőségekkel és a fanatizmussal van. A keresztény nők között is fellelhető mind a tudatos, mind az elvakult típus, ami nem lenne zavaró, ha az ostobább emberek nem akarnák mindenáron a normális férfiakra erőltetni őket.

A társadalom fejében él 1 olyan mítosz, amely szerint a keresztény nő (főleg a katolikus) csak normális, családcentrikus, tisztességes, hűséges lehet. Ez természetesen faszság, mert egyrészt nem a vallás határozza meg, hogy ki milyen ember, másrészt az elvileg keresztény nők között is rengeteg kurva van, meg simán félrebasznak, ha éppen úgy tartja kedvük. Ja és érdemes utánaérdeklődni, hogy mekkora ribancok járnak a vallásos sulikba...
Tehát a hívő, templomba járó csajokról szóló baromság pont ugyanolyan bugyuta néphiedelem, mint az, hogy „a könyvtárban érdemes ismerkedni, mert oda bizony normális lányok járnak”.

De hagyjuk a látszólag keresztény kurvákat, meg a mértékkel vallásos, épeszű csajokat! Foglalkozzunk inkább a full elvont fanatikusokkal! Egy része a társadalomnak ezt a fajta nőtípust akarja rátukmálni a férfiakra, de ha ez nem lenne elég, még ők is erőszakosan reklámozzák magukat. Nagyképű módon azt hazudják, hogy ők, vagy a többi, hozzájuk hasonló katolikus csaj a nyerő választás. Úgy csinálnak, mintha ők fosták volna ki a spanyol viaszt, miközben a Valóságban a legtöbbször semmiféle teljesítményük nincsen, tehát teljesen érthetetlen, hogy egyáltalán hogyan van merszük saját magukból kiindulni. Anno a Férfihangon is lehetett olvasni 1 ilyen vallási fanatikus, kamu antifeminista nőnek az agymenéseit, meg az irritáló önhypeolását. 

Ha már az ismerkedési szakasz előtt ilyen agresszívak, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy sokuk igazi diktátorként viselkedik a párkapcsolatban/házasságban. Ha mégis ilyen nőt választasz, akkor készülj fel rá, hogy kicseszett szar szexuális életed lesz, mivel ezek a csajok köztudottan kurvára prűdek, bár biztosan akadnak kivételek. Sőt, egy másik hiedelem szerint viszont a legvisszafogottabb vallásos csajok a legvadabbak az ágyban, de a magam részéről ez megint csak faszság.

Fontos tudni, hogy a vallási fanatikusok között akadnak fullra halk szavú, teljesen visszahúzódó tagok is, akikre semmilyen módon nem jellemző az erőszakos stílus! 

Végezetül a férfiaknak azt tudom üzenni, hogy ne dőljenek be a hazugságoknak és a pozitív sztereotípiáknak, a szülőknek pedig azt, hogy ha lehet, akkor ne tukmálják rá fiaikra a vallási őrült csajokat!

Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4912559375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trkr 2017.06.16. 21:09:14

Alapvetően a kereszténység, (a lelkiismerettel ellentétes isteni igazság, és a rengeteg szabály) kiveri a lelkiismeretet a nőkből. Majd miután rájönnek, hogy a Bibliával bármilyen gonoszságot vagy annak az ellenkezőjét is igazolni lehet, végtelenül gátlástalan szörnyetegekké válnak.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása