Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 19. 02:51 - The Cortez

Férfiholokauszt

Mi a szar az a férfiholokauszt, amit Huffnágel állandóan emleget? Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor miért nem beszél róla rajta kívül senki?

kidnapped_by_rice777-db98w5y.jpg

A mai napig sokan kételkednek a feminácizmus/gendernácizmus létezésében, és a PC kártékonyságában. Vannak olyanok, akik mindkettőről tudnak, de letagadják a picsába, a legtöbben viszont bele sem látnak az egészbe, vagy még nem is hallottak róla, miközben a szemük előtt virágzik a PC terror, a gendernácizmus, és ennek a 2-nek köszönhetően a férfiholokauszt is. Mind a 3 napi szinten zajlik, de a 3 közül egyik sincs megnevezve a mainstream médiában, tehát ezért nem hisz bennük az átlagember.

A férfiholokauszt hallatán sokan csak legyintenének, összeesküvés elméletet feltételeznének, míg mások szó szerint vennék, és azt hinnék, valahol tényleg férfiakat zárnak munkatáborokba. Ha a feminácikon múlik, akkor hamarosan az utóbbira is sor kerül majd, de a férfiholokauszt egyelőre társadalmi keretek között zajlik. Ide tartozik: a palik démonizálása a médiában- és a közbeszédben, a 2-ős mércék óbégatása, a kirekesztő törvények bevezetése (pl: Isztambuli Egyezmény), az elvált apák üldözése, a gyermekelhelyezési perek, a tartásdíjak követelése, a bírósági elfogultság, a férfiak diszkriminálása a szórakozóhelyeken, a hamis nemi erőszak vád, és a modern párkapcsolat/házasság intézménye is.
A férfiholokauszt tehát a mesterségesen kreált nőuralom fényében valósul meg.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4412519965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása