Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 14. 03:19 - The Cortez

A 11 leggázabb hazai mangina

Egy kis kiegészítés a múltkori manginás cikkhez. Nézzük meg végre, hogy kik a magyar média legfelkapottabb, egyben legröhejesebb manginái. Kizárólag közszereplőkről lesz szó, tehát a cikket a Szólás- és véleményszabadság támogatja.

white_knight_by_rap3monst3r-da7fs2l.png

11. Müller Péter

Listánkon a 11. helyezett nem más, mint Müller Péter. Nem véletlenül az övé az utsó hely, mivel rohadt nehéz eldönteni a csávóról, hogy mangina-e, vagy csak úgy tesz, mintha az lenne. Alapvetően 1 kurva intelligens paliról van szó, aki talán megöregedett, majd meghülyült, de az is lehet, hogy csak rájött arra, hogy a nők szeretik, ha picsognak nekik így ezáltal sok pénzt tud keresni a nekik írt, szándékosan szar könyveivel, amelyeket végigironizál. Az utóbbi megfejtés szimpatikusabb, mert akkor csak 1 nagy és vicces trollkodás lenne az egész írói munkássága, amivel jól megél sok nő hülyeségéből, és meghackeli a feminizmust, meg a manginizmust. Akármi is az igazság, íróként mindenképpen mangina üzemmódba kapcsol, ami annyit jelent: a nők megállás nélkül bólogatnak a róluk szóló baromságok olvasgatása közben, még feljebb pumpálódik az egójuk, azt is elhiszik, hogy valami újat tanultak önmagukról vagyis rajonganak ezért az emberért, de a való életben nem tudnának rá férfiként tekinteni, a manginás viselkedésének köszönhetően. Mondjuk a steksz és a hírnév biztosan dobna rajta pár pontot.
De az sem lenne meglepő, ha sunyiban úgy tekintene a női olvasótáborára, mint ahogy Jack Nicholson tekintett a sajátjára, a Lesz ez még így se! című filmben.

10. Geszti Péter

Az álművelt okoskodásáról ismert, mostanában trainerként is viselkedő reklámszakember, egy a szexista NANE-vel közösen készített AVON videóban is szerepelt, amelyben irritáló fejeket vágva olvasta fel a „hiteles” femináci statisztikák adatait.

9. Hamvai P.G.

Hamvai 1 érdemtelenül felkapott, egyben kurva tehetségtelen DJ/producer, aki munkájából kifolyólag clubokban, meg fesztiválokon lép fel. Minden épelméjű ember tudja, hogy ezeken a helyeken, de főleg a diszkókban, szinte csak szexuális zaklató kurvákból áll a nősereg. Hamvai részben arra használja fel a bulijait, hogy 2, a mikrofonba történő artikuláltan visítozás között, az ilyen ribancok egóját pumpázza feljebb. Felvételről hallgatva is kibaszott kínos, ahogy gátlástalanul nyalja a luvnyák picsáját, és hölgynek nevezi őket, hát még élőben milyen nyomasztó élmény lehet látni, ahogy lihegve nyáladzik tőlük a DJ pultban.

8. István Dániel

István Dániel egyszer az 1éjszakás szex kapcsán, arrogáns stílusban azt mondta az agysejtpusztító reggeli rádióműsorában, hogy tiszteli azokat a nőket, akik 7köznapi kurvák  persze nem ezekkel a szavakkal élve. A műsorvezető soha nem volt a férfiasság mintaképe, tehát teljesen érthető, hogy ez a véleménye. Tőle nem is vártunk mást, de ezek után már tényleg ne akarjon úgy tenni, mintha értene a nőkhöz.

7. Konok Péter

Egy igazi antifeminista-gyűlölő, Isztambuli Egyezmény-párti mangina. A hírhedt, Férfihang ellenes kirohanásában tökéletesen bemutatta, hogy hogyan is "érvel" 1 valódi, neoprimitív, hisztis férfivagina.

6. TGM (Tamás Gáspár Miklós)

Egykor ő is 1 intelligens, nagy tudású pali volt, aki jól láthatóan meghülyült. Róla biztosan tudjuk, hogy nem trollkodik. Összevissza beszél, hisztizik, gyakran váltogatja az ideológiáit, és szereti beégetni magát a rendezvényein. A HVG.hu és a Kettős Mérce bértollnoka, tehát ezen a 2 oldalon gyakran lehet olvasni a szélsőséges liberál- és femináci agymenéseit.

5. Schobert Norbi

Magyarország első számú fitness fasisztája az a fajta mangina, aki sunyul, meghúzza magát, tehát nem tűnik férfivaginának, de ha a úgy érzi, hogy a nők előjogai sérülnek, akkor kikel önmagából, és szégyenszemre, ország-világ előtt hisztizni kezd. 2013-ban derült fény manginizmusára, amikor is facebook oldalán 1 dackorszakban lévő kisgyerekként őrjöngött, amiért Teczár Szilárd fel merészelt lépni az egyik társadalmi 2-ős mérce, a nők ingyen bulija ellen. Schobert posztjában ugyan azt a szélsőséges, szexista, demagóg, agresszív, röhejes, bicskanyitogató retorikát folytatja, amelyet gyakran előadnak a fehér lovagok a Férfihangon, meg szinte mindenhol az interneten:

Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket? Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is? A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek… Én utálom amikor egy Asszony gürizik és a “férfi” évek óta állásra vár, miközben otthon „segít”.Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél! Vezessenek áramot a férfiak heréjébe miközben a nejük szül? Ébredj már! A világ nem az egyenlőségről, hanem az egyensúlyról szól! Piedone a vízilovakkal, én a Nőkkel vagyok!”

4. Schilling Árpád

A Krétakör alapítója és művészeti vezetője a liberálnácizmus, a férfiutálat, meg az önostorozás nagymestere. Schillingnek volt képe ezt nyilatkozni a 13. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon:

Amikor nőket látok szenvedni, férfiak sziluettjeit látom a háttérben. Amikor gyerekeket látok szenvedni, akkor is férfiakat látok a távolban, és általában mindig és mindenhol férfiakat látok, ha a téma az emberi szenvedés. Férfiakat, akik imádkoznak, politizálnak, üzletelnek és háborúznak. Férfiak alkotnak szigorú törvényeket és építenek égig érő falakat. Férfiak okoskodnak és erőszakoskodnak. Férfiak! Mint én.

Hát igen, ezen a rendezvényen is 1 férfi(vagina) okoskodott, kirekesztett, és erőszakoskodott.
(A teljes cikk itt olvasható)

3. Para-Kovács Imre

Para-Kovácsról azt lehet elmondani, hogy ő a hazai gender- és liberálnácizmus egyik legnagyobb vezéralakja. Köztudottan férfi- és antifeminista-gyűlölő. A neten napestig lehet böngészni a különböző faszságait, de a legismertebb talán a Puzsérral, meg 1 feminista nővel folytatott, női kvótáról szóló vitája. A videóban szinte végig a kvótát fetisizálja, de ha megkérdeznék tőle, hogy valójában mért is szükséges ez, akkor valószínűleg 2 mondatot nem tudna kibüfögni.

2. Bárdos András

Bárdosról kevesen tudják, de valójában ő hazánk egyik legnagyobb manginája. Eleve feleségével együtt alkotják a magyar média talán legnyomasztóbb celebházaspárját, akiknél kívülállóként úgy tűnik, hogy fel vannak cserélődve a hagyományos szerepek, mivel Máté Kriszta túl férfias, Bárdos meg túl feminin. De ki nem szarja le őket, ez az ő dolguk, viszont az ilyen alpárian szexista, férfihibáztató- és gyűlölő, általánosító, nőuralmat fetisizáló hazugságbeszéd már igencsak az ismert tévést minősíti:

„A XXI. század nem a nők egyenlőségéről, hanem a nők vezető szerepéről fog szólni. Az előző évszázadok kulcsszava a verseny volt. A jövő azonban az együttműködésé.

 Próbáltam már több tucat pasit egy irányba fordítani, közös cél felé vezetni, nem is egyszer. A vége versengés, kakaskodás, csőd lett. 

Mert a közös célokhoz nő kell. Női gondolkodás, a női gondolkodás alapvető attribútumai. Melyekkel persze férfiak is rendelkezhetnek. 

Érzékenység, megértés, tolerancia, kíváncsiság, figyelmes hallgatás, érzelmi intelligencia.

Elmegy szombat reggel a férj horgászni, egész nap sütteti a hasát a tóparton, sört iszik, a barátokkal fociról beszélget, jól van. A felesége közben rendbe rakja a lakást, mos, főz, takarít, együtt tanul a gyerekekkel, maga is tanul, készül a hétfői munkanapra.

Haza megy este a férj, szákjában egy fonnyadt ponty, a felesége pikkelyezi, belezi, főzi meg. És mindenki isteníti Apukát, micsoda hőstettet hajtott végre.

Ennek vége. Vége a szotyizós, köpködős, focinézős, macsó világnak. Egy jobb kor jön”

Bárdos ezzel a szar szöveggel jelentkezett be a 2013-as Nőkongresszusra. Az utsó mondat megírásánál valószínűleg önmagából indult ki, leszámítva a macsót, mert attól ő kilométerekre van, és volt mindig is.
(Forrás: itt)

1. Hadas Miklós

Pár napja még én sem gondoltam volna, hogy listánkon az 1. helyezett Hadas Miki, szociológus professzor lesz (ő volt az a csávó, aki már a mgtow-s Fókusz riportban is gyalázta a férfiakat), de aztán belefutottam egy, a Bárdoséhoz hasonlóan szexista, férfiutáló szövegbe. Hadas ezzel a hülyeséggel szintén a 2013-as Nőkongresszusra jelentkezett be:

Magyarország macsó ország. Mi, férfiak foglaljuk el az uralmi pozíciókat a politikai és a gazdasági életben, mi, férfiak vezetjük az egyházakat, a szimfonikus zenekarokat, a kereskedelmi televíziókat és a szüléseket is – noha boldogabb országokban a nőgyógyászok kilencven százaléka egy-két évtizede már nőnemű. Nálunk a férfiak szinte példátlanul kevés házimunkát végeznek, ám – és ez a legszomorúbb – mindezt a magyar nők túlnyomó többsége természetesnek tartja. Elementáris érdekünk tehát, hogy a magán- és a közszférában egyaránt leépüljön a férfiuralom. Szeretnék egy olyan országban élni, amelyben nem egy macsó hatalmi elit bizalmatlansága és folyamatos harci késztetettsége határozza meg a politika és a közélet viszonylatait, hanem a kölcsönös bizalom, a szolidaritás és az együttműködési készség. Meggyőződésem, hogy egy boldogabb Magyarország megteremtése csak a nők és férfiak egyenlő részvételével lehetséges.”

Ez az ember nem csak a nőuralmat támogatja, de egyenesen háborút hirdet a férfiak ellen, továbbá Bárdos haverjához hasonlóan, ő is valami rend- és tisztaságmániás férfihüvely lehet, amiért van pofája a házimunka kérdést beemelni a politikába.
(Forrás: itt)

Kép forrása: itt

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2912501319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Bátya 2017.05.14. 21:03:48

Jaj, hagyjátok szegény ParaNormácsot! Szerencsétlen egy szörnyű mentális zavarral küzd: Zsidó (aki néhány cigány felmenővel is rendelkezik) nőnek képzeli magát. Olyan kicsit, mint Doug a Blöffből :D
Van azért néhány jó ízlésű zsidó ember, akiknek kifordult a bele tőle, sőt én megkockáztatom, hogy direkt azért ír lényegében magyarellenes és manginális cikkeket, hogy így kapjon visszajelzéseket arról, hogy "igen egy büdös zsidó punci vagy". Ő így válik egy zsidó nővé, vagyis annak a sztereotíp karikatúrájává, ami ellen állítólag küzd. Hehe, most lehet konteót gyártani, hogy ő igazából a kuruc.info ügynöke :D Puzsér azt mondta, hogy Bayer egy uszító, hát Parno-Schmeidstein Irma sem különb, bár a ő fingja az ő arcába csapódik vissza a legtöbb esetben.
Schobert Norbert közönséges ADHD-s facsebók monkey, kicsit intelligensebben és jobb helyesírással faszkodik, mint egy 20-on éves bunkó gyerek, aki épp arról ír facebook-ra, hogy a nemrégiben kidobott, nála jóval fiatalabb csaja mekkora egy ribanc.
Hadas, Schilling, Bárdos (édeshármas) pedig valószínűleg múltbéli "bűneiket" próbálják tisztára mosni emancipált feleségüknek, csajuknak. Schilling feltehetőleg, mint bp-i színházi dolgozó a libsenkó, belpesti női közönséget próbálja megcélozni, mert egy közepes tehetségű színházi rendező számára, ők a legjobb közönség visszafejlődött idegrendszerükkel.
Hamvairól nem sokat tudok, de annyit elmondhatok, hogy valószínűleg a nevéből fakadóan slut walkosok hamvaiból keltették életre. A nevében a PG talán a pussy graves-re utalhat :D
Geszti Péter mindenben benne van ami hoz a kasszára, 2 feltételt szab csupán: legyen az eléggé polkorrekt és trendi.
Arrogán Tonyó meg mikor beszél őszintén? Bár a Louis Vuitton egy elég csajos cucc.
Müller... Ő már a férfi és nő közti nyelvi megkülönböztetésben (értsd pl.: uram, asszonyom) látja a szexizmus... jó szórakozást neki :D
TMG meg a Fideszt skinhead pártnak hívta.... hát oké. de én nem tudok eleve egy olyan emberrel azonosulni, akinek a szíve valamelyik politikai oldal felé húz, mert az az ember egy idő után egydimenziós, szélsőséges pöcsbőszület lesz.
István Dániel, ő az a kedves "úriember", aki már rég eltűnt a getvába, anno az RTL egy gyenge kiadású Sebestyén Balázs-klónnak szánta (mivel Balázs nem tudta az összes műsort vezetni az RTL-nél) és végül pont egy cseppet sem feminista kijelentése miatt kellett távoznia a csatornától. Ugyanis volt egy Fókusz adás, ahol véletlen adásban maradt, ahogy azt mondta, az abban a részben interjúztatott Király Lindára, hogy "nem fiús vagy, hanem disznós" vagy valami hasonló közepes, de kétséget kizáróan nem feminista ízlésnek megfelelő poént.
Kihagytátok Gulág Mártírt, pardon Gulyás Mártont, akinek vannak dolgai amikkel egyetértek és azért nemcsak hülyeséget beszél, DE szintén balszélre kanyarodik, mint TMG vagy Paraszt, ráadásul elég hányinger módón védte be Antoni Ricinust és girlbandjét, s ha jól tudom egyetért a kvótával, ami egy 20-on éves srácnál kibaszott röhejes. Kvóta a szaúdiaknál is van, mégis a nők még mindig abayát hordanak és férfi kísérőkkel kell járniuk stb.... ennyit erről.
Suna sunárum: Szerintem a közönséges emberek közt sokkal durvább alányaló manginák vannak, ám ugye őket nehéz kiszűrni. Egy top mangina kommentek jó lenne a jövőben, abból viszont nemcsak tizet láttam.

Hanzo The Razor 2017.05.14. 23:34:00

Bedő Imre kimaradt, pedig a (Férfiak) Manginák Klubja nevű virtuális gyülekezetében erősen megy a béta gazdatest-nevelő. Rajongótáborában több a nő, mint a férfi, mert olyan szépeket tud mondani ez a drága ember, mint Oravecz Coelho.
A Férfihangon hol vannak a fehér lovagok? Figyelem egy ideje, de ilyeneket még nem láttam.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.05.15. 11:25:53

@Hanzo The Razor: Tudom, majd a Férfiak Klubja is sorra kerül.
Pedig most direkt felnéztem az oldalra, és egyből beleütköztem vagy 3 XcsakX kommentbe.

Ravasz Figyelmeztetés 2017.05.18. 13:03:53

Mondjuk Sorbinorbit pont félreértetted, a hozzászólása éppenhogy a hagyományos nemi szerepek mellett szólt, ha valamit, akkor a tradkon-szemléletet képviseli inkább, az azért elég messze van a férfipunciságtól.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.05.19. 01:18:14

@Ravasz Figyelmeztetés: Igen azt kifelejtettem, hogy elsőre tradkonnak tűnhet, de soraiból kitűnik, hogy valójában nőuralmat akar. Ja meg kábé annyira tűnik alfának a felesége mellett, mint Bárdos barátja. De ez mellékes.

Takeshi Kovacs 2017.06.24. 22:13:29

Szerintem a Gesztinek sokkal magasabb helyezés járt volna, ez a reklám űbermanginaság.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.06.25. 17:08:44

@Takeshi Kovacs: Ebben a reklámban részt vett még Nagy Ervin, meg 1 másik híres tag is. Ők sem kerültek bele.

erkölcsi hulla 2017.07.03. 11:12:08

Megélhetési feminizmus sok esetben, bár elég undorító.

Mint a feketék akik a sajátjaikat adták el rabszolgának.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.07.03. 19:01:31

@erkölcsi hulla: „Mint a feketék akik a sajátjaikat adták el rabszolgának”

Igen, a manginizmus ugyanez a műfaj.

Cunctator (törölt) 2017.07.17. 10:35:11

Azokat is bevehetnéd a lsitába (megosztott díjjal), akik médiafelülatet biztosítottak Lukácsi Katlinnak, vagy ódát zengtek Lukácsi Katalinról. Van egy gyorsan öregedő, barázdás arcú "hölgy", aki éjjeli lepkeként csapong jobb és bal között, aztán körbeveszik a talpnyalók. Ez a manginizmus végső fokozata.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása