Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 05. 13:08 - The Cortez

Nőtípusok vol. 5 - A hiperaktív

Érkezzen a talán legirritálóbb nőtípus.

suicide_squad_harley_quinn_17_by_newyunggun-daw7yz2.jpg

A hiperaktív nő általában egészen normális, amikor 4 szem közt beszélgetsz vele, de ha amint kicsivel több ember jelenik meg a környezetében, akkor óbégat, hangosan vihog, kreténkedik, megpróbálja túlüvölteni a többieket.
Az ilyen csaj feltűnési viszketegségben szenved, és primitív eszközökkel próbálja meg elérni, hogy mindenki őrá figyeljen. A hiperaktív nő általában kibaszott önző is, mert mindig csak magáról, kizárólag a saját problémáiról képes dumálni, vagyis magasról leszarja a másik embert, valamint annak gondjait. Az apró kis szarságait jellemzően világméretű tragédiáknak állítja be, és fél percenként hajtogatja őket.
Mivel se kultúrája, se stílusa, se semmiféle tudása nincsen, ezért amikor teljesül az álma (a társaság középpontjává válik), akkor a legtöbbször csak a baszásról, illetve egyéb szextémákról hajlandó okoskodni. Ja, és humora sincsen, ezért a "viccei" is leginkább a szex körül forognak.
Van, aki kinövi ezt a viselkedést, de sokan 40 éves korukig sem képesek elhagyni ezt az agyhalott stílust. Olyan csaj is előfordul, aki alkohol, vagy más tudatmódosítók hatására válik ilyen hiperaktív gyökérré.
Ennek a típusnak meg van a férfi változata is, ami hasonlóan irritáló.

A hiperaktív nőknek létezik 1 szélsőségesebb csoportja is: ők azok, akik gyakori drogfogyasztástól váltak nem normálissá. Az ilyen picsák lehet, hogy egykor teljesen normálisak voltak, de a szerektől amelyek általában különböző gyorsítók elszállt az agyuk, megváltozott a személyiségük, kiszámíthatatlanná vált a viselkedésük. A fentiekhez hasonlóan nem bírnak kussban maradni, hangoskodnak, egész nap baszásról és faszságokról pofáznak, a szex sztorijaikkal fárasztják a környezetükben lévő normálisakat.
Ők sokszor agresszívak, és a legtöbbször az amúgy hozzájuk passzoló indulatos, züllött palikat vonzzák, akik általában 1 idő után bántalmazni kezdik őket. Még rosszabb a helyzet, ha 1 ilyen hiperaktív picsának gyereke is van, és sajnos sokuknak van.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8012482901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása