Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. május 02. 13:14 - The Cortez

Nők és a Mama Hotel

Korunk egyik sokat emlegetett társadalmi jelensége a Mama Hotel. Rengeteg fiatal lakik sokáig otthon a szülőknél, de miért csak a férfiakat baszogatják ezzel?

yoko_mountain_belly_meat_by_pipobelly-db7mnmh.png

A Mama Hotelnek a legtöbbször anyagi okai vannak, mivel manapság kibaszott nehéz lakást venni, vagy akár csak albérletet fizetni. Ettől függetlenül valóban léteznek olyan férfiak, akik nem akarnak felnőni, nincs igényük rá, hogy elköltözzenek, és életük végéig otthon szeretnének maradni. Ugyanez ez a 2 helyzet áll fent a nőknél is, de ezt valamiért mélyen elhallgatja a társadalom.

Több olyan csajt is ismerek, akik sokáig a szülői házban, vagy ahhoz nagyon közel tengették/tengetik az életüket. Ja és persze a 30-35 éves korosztályról van szó. Olyat is láttam, hogy a nő kábé 35 éves koráig az anyjáékkal élt, otthon lófaszt sem csinált, így az ősei már alig várták, hogy elhúzzon végre otthonról, de a csaj érthető módon sokáig nem talált magának palit a faszkörhintázásának, és az irreális elvárásainak köszönhetően. A sztori tragikus véget ért: behülyített 1 rendes béta gyereket, majd össze is költözött vele.

Az idióta társadalom gyakran 1 lapon említi a Mama Hotelben lakó férfiakat, és a videojátékokat. A gamerkedés mértékkel űzve 1 teljesen normális hobbi, de a sok gyökér valamiért mégis démonizálja. Egyszerűbb abból a néhány hülyéből kiindulni, akik reggeltől estig a PC/Xbox/PS előtt ülnek, miközben arról nem esik szó, hogy párkapcsolatban és családban élő értelmes férfiak/apák is gyakran a virtuális valóságon belül kapcsolódnak ki. Természetesen az amúgy gyakran vagány gamer csajok létezését is divat elhallgatni.
De ha a felnőni, bármiért felelősséget vállalni képtelen, Mama Hotelben élő hülye gyerekek egész napos tevékenysége a gamerkedés, akkor az ugyanilyen picsáké az okostelózás, messengerezés, faszbúkozás.

Végezetül ha tegyük fel a feministák és a társadalom agyhalottabbik részének hazug propagandájából indulunk ki vagyis a mai fiatal férfiak Mama Hotelekben élősködnek, és képtelenek felnőni , akkor ezek szerint a mai „határozott, talpraesett, öntudatos, ambiciózus nők” vagy egyedül élnek, ja nem mert nekik már sikerült felnőniük vagyis „boldog” párkapcsolatban élnek (Hajrá Kék Pirula!) 1 idősebb palival. A kérdés már csak az, hogy vajon mennyivel felnőttebb, valamint felelősségteljesebb 1 olyan nő, aki azért jön össze 1 férfival, hogy az helyettesítse a szüleit, vagy aki csak gold diggerkedik, sugar daddy-ket hajkurászik?

Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6212473459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.05.04. 14:00:26

Most akadtam rá a blogra! Hiánypótló, végre egy magyar MGTOW blog a Huffnágel után! Így tovább, rendszeres olvasód lettem!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.05.05. 12:12:57

@whoamiohmy: Csáó! Örülök, hogy tetszik. Téged a Férfihangon, meg az A sorozatrandizó blogon olvashattalak, igaz?

whoamiohmy 2017.05.05. 20:10:45

Jaja, arrafelé is előfordulgatok néha, de a Férfihang nekem túlságosan lapos lett, a sorozatrandizó egyelőre érdekes, de nem túl nagy látogatottságú blog. Sok sikert a tiédhez!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.05.05. 23:15:04

@whoamiohmy: Azért van ott 1 állandó olvasótábor.
Köszi!
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása