Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 29. 03:53 - The Cortez

Megint hosszú 7vége

Zűrös kölykök

Eredeti cím: Kidulthood
Stílus: Dráma, Krimi
Nemzet: Brit
Év: 2006

think_you_ve_seen_it_all_by_cosmin2k9.jpg

Az alkotók kibaszott reálisan ábrázolják a mai gettósulikat, és az ott szorgalmasan tanulgató suttyókat meg kurvákat. Mindenki züllött, pszichopata/szociopata senkiházi a filmben, kivéve az öngyilkos csajt (ja meg még az egyik ribanc mutat időnként empátiaszerűséget). Az alkotás legnagyobb érdeme, hogy tökéletesen bemutatja a fiatal (de)generációt, a tinikurvák működését, a drágalátos London, na meg a nagyszerű brit társadalom sötét oldalát. Remélhetőleg kissé összetöri az illúziókat. Elsőre túlzónak tűnhet, de hamar rájössz, hogy csak annyira sokkoló meg botrányos, mint amennyire maga a Valóság is az. Felkavaró mozi, szóval csak óvatosan! A forgatókönyvet egyébként a főgecit alakító Noel Clarke írta. 

Zűrös kölykök 2

Eredeti cím: Adulthood
Stílus: Dráma, Krimi
Nemzet: Brit
Év: 2008

p5430411470071.jpg

A 2. részt Noel Clarke nem csak írja, de rendezi is, ráadásul még főszereplővé is előlép. Ez utóbbiból nyílegyenesen az következik, hogy az egykori főellenség főhőssé válik, és vele kell azonosulnod. Nem lehetetlen, mivel abszurd módon teljesen átérezhető a jó útra tért, sutyerák bűnöző története. A folytatás sémája az előző epizódéra hajaz, ám itt sokkal erősebb a dráma, több a feszkó, okosabb a storyline, még jobbak a fiatal színészek, valamint jóval profibb a rendezés. A film egyik legtanulságosabb része, amikor az egyik drogos kurva 1 hosszú monológban elmeséli, hogyan üresítette ki, illetve baszta tönkre a saját életét.
Ez is durva és megrázó alkotás!

Púder, csajok, satöbbi

Eredeti cím: Powder Room
Stílus: Vígjáték
Nemzet: Brit
Év: 2013

91ls84qzxul_sy445.jpg

A színdarabból készült film egy csajos partyt követ végig. A legnormálisabb karakter a főszereplő (Sheridan Smith), még akkor is, ha kibaszottul idétlen meg idegesítő, a legprimitívebb pedig Chanel, akit az a Jaime Winstone alakít, aki már a Zűrös kölykök 1. részében is a főkurvát játszotta, és aki a fenti legelső képen látható. Chanel specialitásai közé tartozik a kurválkodás-vadidegenekkel való baszás, szexuális zaklatás, párkapcsolatrombolás, illetve a gold diggerkedés. A picsa mindezek tetejébe még ezofasiszta is, mert azt hiszi, hogy megtalálja az igazit, meg mert horoszkóp alapján válogat. Ez a típus ziher, hogy mindenkinek ismerős!
A többi csajnál is felfedezhetőek a hipergámia, valamint a diggerkedés jelei. Például hozzászoktak, hogy buliban ingyen piálnak + basznak be.
A dialógusokat a női WC-kben hallható ordenáré baromságok, plusz ribancos dumák ihlették, így ennek megfelelően a sztori nagy része a mosdóban játszódik, ahol a szereplők irtózatosan primkó gyökérségeket hordanak össze... és a WC-s néninek mindezt el kell viselnie. A film tehát bemutatja mind a Pletykák, hisztik, és hatalmas ribancmonológok a női mosdóban, mind az A szerencsétlen diszkó WC-s nénik kínkeserves melója című groteszk társadalmi jelenséget.

itt, itt, itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2612465311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása