Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 21. 13:21 - The Cortez

Novella ajánló: A lakástulajdonos fia - 2. rész

Eredeti cím: A lakástulajdonos fia - 2. rész
Stílus: Erotikus
Nemzet: Magyar
Év: 2014

trophy_wife_ii_by_slootyslots-dazebx0.jpg

Egy részletes, tűpontos leírás a 7köznapi party kurvákról. A történet kurva jól visszatükrözi a valóságot, és bemutatja hogyan is működnek a ribancok ha csordában, de főleg ha buliban vannak: primitív viselkedés, feltűnési viszketegség, szexuális zaklatás, kurválkodás. A sztorit elvileg 1 nő írta, aki vagy szintén ringyó, vagy csak az szeretne lenni, vagy pedig teljesen normális, és csak irodalmi igénnyel prezentálja a jelenséget. De az sincs kizárva, hogy 1 férfi lapul a nicknév mögött...
A történet egyébként 1 trilógia középső darabja. Az 1. részben az főszereplő csaj megismerkedik 1 félvér sráccal, aztán arról álmod(oz)ik, hogy a csávó megerőszakolja. A 2. epizódban összejönnek, a 3.-ban meg basznak 1-et a WC-ben.
A befejezés (3. rész vége) szintén reális, és erősen utal arra, hogy a 3 felvonásra szabdalt novella, egy ütős társadalomkritika lehet.

A sztori elolvasható. itt

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2112443457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása