Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 18. 10:44 - The Cortez

Kritika: Egy nimfomán nő naplója

Állítólag igaz történet 1 nőről, aki a saját nimfomániája/erotomániája/hiperszexualitása miatt lett 7köznapi, majd hivatásos kurva.

2784581350_962c26ae85_o.jpg

Valerie Tasso önéletrajzi ihletésű bestsellere alapján készült a sztori. A nimfó, újságíróból válik kurvává, vagyis ezúttal nem fordítva történik a folyamat. Valerie-t a nagymuterja biztatja ribanckodásra, és nem 1 tapasztaltabb, szintén ribanc barátnője, tehát a cselekmény emiatt is eltér a megszokott mindennapoktól. A csaj több szexkapcsolatot üzemeltet egyszerre, amivel még nem is lenne akkora gáz, de idővel aztán még nagyobb ringyóvá avanzsál.

Valerie nem csak gátlástalanul baszik fűvel-fával, de könnyen szerelembe is esik, és az 1. komolyabb fellángolása után, összeköltözik egy magasabb státuszú palival. A film ezt is bemutatja, hogy miért akkora faszság szinte azonnal (vagy pár év után) összebútorozni az 1. szembejövővel a 2 szép szeméért, meg a szédítő dumájáért. A csaj olyan megalázó dolgokon megy keresztül a skizofrén módon viselkedő embere mellett, hogy ha akarod, ha nem, sajnálni fogod.

A ringyó később persze kamatoztatni akarja tudását, és hivatásos kurvának áll. Hamar rájövünk, hogy Valerie nem tanul a saját hülyeségeiből. Még abból sem, hogy volt 1 kibaszott szar párkapcsolata 1 pszichopata alfával. A prostis részben az alkotók kiválóan érzékeltetik, hogy mennyivel élhetőbb 1 bordélyház, valamint milyen veszélyekkel jár a lakásos kurvaság.

Az Egy nimfomán nő naplója 1 igényesen fényképezett, sok, színvonalas szexjelenettel televágott művészi, erotikus dráma, ami sok mindenben hasonlít az A nimfomániásra, csak ez nem annyira erőltetetten zsibbasztó, bár itt is jó pár agyhalott, feminista szöveg elhangzik a kurvaság vs házasság témáról, a nimfomániáról meg a férfiakról. És az a legnagyobb röhej, hogy ezeket az ökörségeket a vénasszony mondja ki.

4/10

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9712433791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása