Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 15. 04:29 - The Cortez

Filmajánló a hosszú 7végére

Ha Húsvétkor csak a szokásos szar filmek és műsorok mennek a TV-ben, akkor az alábbi 2 mozival bátran tehetsz 1 próbát!

Szexmisszió:

Eredeti cím: Seksmisja
Stílus: Vígjáték, Sci-fi
Nemzet:
Lengyel
Év:
1984

p2981196279337.jpg

Az első antifeminista vígjáték, ami érezhetően nagy hatással volt a Bűbáj és kéjelgésre. A lengyelek már 84-ben 1 olyan disztópikus jövőképet festettek le, ami szépen előrevetítette a mai rendszert, na meg persze Svédországot. Ráadásul a film a politikáról, a hatalomról és a tömegek manipulálásáról is megfogalmaz 1 elég kemény kritikát. Csoda, hogy 84-ben megjelenhetett és az is, hogy később sem lett betiltva. Olyan dumákkal-érvekkel van tele a sztori, mint amilyenek ma is gyakran elhangzanak a Valóságban. Az egész játékidőt simán végig lehet röhögni a vicces helyzetek, meg a 2 főszereplő miatt.

Férfit látok álmaidban:

Eredeti cím: You Will Meet a Tall Dark Stranger
Stílus: Romantikus, Vígjáték
Nemzet: USA, Spanyol
Év: 2010

p5279148473677.jpg

Woody Allen több szálon futó romkomjában, Anthony Hopkins része a legérdekesebb, és egyben a legtanulságosabb. A színész 1 pénzes vén faszt játszik a filmben, aki történetesen mangina. Később sugar daddyvé válik azzal, hogy összejön 1 hivatásos kurvával. A sztori remekül bemutatja, hogy miért nem jó naiv balféknek lenni, miért ciki bedőlni a ribancoknak, illetve hogy milyen kiadásokkal meg veszélyekkel jár, ha komolyan vesszük őket. A szokásos félrebaszás téma mellett végre az apasági teszt fontossága is előtérbe kerül.

Képek forrása: itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3212427643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása