Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 12. 23:24 - The Cortez

Kritika: Hamis gyönyör + Drága kéj

Egy kis kiegészítés a múltkori kurvás-bordályházas poszthoz. Jöjjön 2 felkapott, igaznak csúfolt, erőltetett, néphülyítő, szenzációhajhász lányregény Szalai Vivien, az Andy Vajna-féle TV2 hírigazgatójának tollából.

823878_5.jpg

Kezdjük ott az egészet, hogy ha 1 hivatásos bulvárújságíró könyvet ír, akkor az semmiféleképpen sem lehet hiteles. Egy ilyen firkásznak bedőlni mérhetetlenül nagy butaságról árulkodik. Csomóan mégis megtették, még azután is, hogy a csaj nyilvánosan beégett a stohl bucis kamukönyvével. Senkinek ne legyenek illúziói: Szalai 2 ismert, kurvás műve pont annyira hiteles, mint az előbb említett bucis.

Anno az 1. rész (Hamis gyönyör) megjelenésekor is 1000-el ment a találgatás, hogy vajon ki a fasz lehet Szofi, a 2 ponyvában szereplő kurva. Szóba került majdnem az összes playmate- és celebpicsa, de a legkézenfekvőbb feltételezés mégis az volt, hogy a sztori nem szól másról, mint magáról az írónőről. Szofi külsejének leírása alapján simán lehetne Szalai a csaj, ráadásul ha 1 Tóth Vera, vagy 1 Oláh Ibolya írja a könyvet, akkor azt mondanánk: „ők tuti nem lehetnek”, mert nem néznénk ki belőlük, hogy valaha is kint lettek volna Dubai-ban, viszont a Szalaiból lazán. Persze nincs arra semmi bizonyíték, hogy Szalai Vivien lenne a történet antihőse, de ha esetleg mégis, akkor a 2 darab lányregény egy 2 részre osztott, halálosan szánalmas önsajnáltatás.  

A könyvek tele vannak gyökérségekkel, és az írónő nem egyszer ellentmondásba ütközik. Például leírja azt a égbekiáltó baromságot és még tévéműsorokban is van képe hangoztatni , hogy 1 luxuskurva soha nem öltözik kurvának, ha utcára megy, valamint mindig ügyel arra, hogy visszafogottnak tűnjön. Ehhez képest a sztoriban riherongynak öltözve, a környezetét magasról leszarva sétálgat a Duna-parton...De az is ilyen amikor Szalai leírja: Szofinak „míves” gondolatai vannak, mert szabadidejében szép irodalmat olvasgat...ennek ellenére annyi agya nincsen, hogy elszámoljon a kurválkodás és a gátlástalan felelőtlenség következményeivel. Gyakorlatilag 1 retardált, 14 éves gyerek szellemi színvonalán létezik. Külön érdekesség, hogy az ostobább olvasóknak még ezek a nyilvánvaló hülyének nézések sem tűnnek fel.

Szofi egyébként full pszichopata. A betegség tüneteire fél percenként utal a firkásznő: csak a pénzt szereti, érzéketlen suttyó geci mindenkivel, kurva létére van pofája másokat lenézni, minden általa produkált emberi gesztus kizárólag színjáték! Igazából csak akkor tud normális lenni, amikor félti a picsáját, de amikor megmenekül, akkor visszavált lelki fogyatékossá. Ha létezik a karakter, ha nem, Szalai 1 ilyen pszichopata, egoista gecit istenít hosszú oldalakon keresztül, és próbálja velünk megsajnáltatni, merthogy az egész sztori részben toleranciaregény is, csak itt nem a másság van a középpontban, hanem a kurvaság és 1 olyan primitív, agyhalott egyén, aki a saját hibájából baszta el még jobban a szaros életét.

828000_5.jpg

Hiteltelen fordulatok, gyomorforgató, felesleges faszságok részletezése, hollywoodi filmekből koppintott klisék, kiszámítható csavar. Ráadásul az írónő azt is ígérte, hogy a kurvával együtt lerántja a leplet a felső 10 000 szupertitkos életéről, de ehelyett inkább csak evidenciákat ismételgetnek, és megerősítik a sztereotípiákat.

Akadnak pozitívumai is az „igaz” történetnek. A 2. rész (Drága kéj) jobban bemutatja a gold diggerkedést, és a hipergámiát. Megerősíti azt, amit írtam a pszichopata kurvákról. Szofi, állítása szerint azért lett ekkora lelki fogyatékos, pénzéhes kurva, mert már gyerekkorában ezzel mosta az agyát az anyja  tehát az írónő ügyesen rávilágít arra a problémára, hogy jelenleg mindenki lehet szülő. Továbbá Szalai netes fórumokon azt is hangoztatta, hogy ő nem akarta a nők számára vonzóvá tenni Dubai-t és a kurvaságot ennek megfelelően a lányregénye valóban ijesztővé teszi az egész jelenséget. És ha teljesen kitalált a sztori, akkor különösen jár a kex, mivel a fináléban az antihős  előreláthatóan  megkapja azt, amit érdemel.

Képek forrása: itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6912419987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása