Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. április 05. 03:24 - The Cortez

Nőtípusok vol. 4 - Red Pill Woman

Ebből a fajtából aztán tényleg kurva kevés van, még a sima Normális Nőnél is ritkább az előfordulása, ép ezért itt az ideje, hogy megnézzük mit érdemes tudni róla!

red_by_rod_n.jpg

Csakis olyan nő lehet Red Pill Woman, aki tisztában van a Piros Pirula filozófiájával, egyet is ért vele, ráadásul vágja és érzi, hogy mennyire kártékony a Blue Pill. Egy ilyen csaj erősen férfipárti, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy nőellenes, de a lényeg az, hogy semmiképpen sem gynocentrista vagy femináci/radikálfeminista. Sőt, utálja az egész genderkurzust mint a szart, vagyis antifeminsta, ám fontos tudni, hogy minden Red Pill Woman antifeminista, de nem minden antifeministának mondott nő Red Pill Woman.
Egy ilyen csaj a férfijogokért küzd az 1000 éve megvalósult női helyett, pontosan tudja mennyi diszkrimináció sújtja a férfiakat, és elismeri a nőuralom létezését.
A Red Pill Woman a Normális Nők közé tartozik, így nagyjából ugyanazok a tulajdonságok és képességek jellemzőek rá, de az előbbi gyakran még vagányabb, még kritikusabb. A fehér heteró férfihez hasonlóan a Red Pill Woman is komoly ellenfele a femináciknak meg a mangináknak, és ez a lehető legcoolabb nőtípussá teszi őt.

Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7212402285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása