Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. március 15. 23:08 - The Cortez

Magyar nők a legszebbek?

„A magyar nők a legszebbek” című baromság 1 nemzetközi, egész világon átívelő téveszme, ami előtt Mi normálisabb magyarok értetlenül állunk, ha meghalljuk/olvassuk valahol. Itt az ideje, hogy végre a helyén kezeljük ezt a hazugságot.

barbara_palvin_in_san_diego_harbor_by_natkatsz-da6bgj4.jpg

Itthon sok szép magyar nő él (szépség alatt a természetes szépség értendő!), de jócskán akadnak egoista, valamint egoistának tűnő, ám valójában kurvára önbizalomhiányos csajok is, és sajnos az utóbbi 2 csoport van többségben! Ha nőkről van szó, akkor Magyarország annyiból jó térség, hogy itt aztán hatalmas a választék, viszont az USA-ban még nagyobb, szóval nem vágom, hogy az amcsi csajokat miért nem vádolják a legszebb szóval.

 

Valaki a japán nőkre van rágerjedve, míg más az egzotikusabb, latinos sunákat preferálja (mint például én), de ezek mind szubjektív benyomások, viszont ha igazán objektívek akarunk lenni, akkor a szláv nemzetek lányait kell legszebbnek neveznünk (pl: lengyelek, csehek, szlovákok, szerbek, oroszok, ukránok, szlovének stb). Ezekben az államokban kibaszott sok, valóban jó nőstény él, ráadásul ez 1 jóval hitelesebb nézőpont, mivel az ezt állító tagok általában értenek is a nőkhöz, nem úgy mint azok, akik ész nélkül azt óbégatják, hogy „a magyaaaa nők a legszebbek!!!”.

 

Ez az elterjedt hazugság végtelenül káros, egyrészt mert nem igaz, másrészt mert még feljebb pumpálja a magyar nők nagypofájú, ok nélkül egoista, magától érthetetlen módon elszállt rétegének önbizalmát. Amikor az ilyen picsák mindenhol, még híres sztárokkal készített interjúkban is, meg külföldön külföldi proliktól is ezt hallják, website-ok balfékek által írt cikkeiben (pl: Partyzoo-posztok) ezt olvassák, akkor azt hiszik, hogy az egész világ őértük van.

 

barbara_palvin_super_thrilled_to_be_in_new_york_by_natkatsz-dajztwp.jpg

 

De mi lehet annak az oka, hogy az egész bolygón elterjedt ez a baromság? 2 lehetséges magyarázat létezik:

 

Az egyik az, hogy néhány magát egoistának mutató, de valójában keményen önbizalomhiányos magyar nő és vagy kurva elkezdte ezt terjeszteni külföldön, vagy itthon a nálunk tartózkodó külföldieknek. Ezek után a manginák is beszálltak a buliba, és továbbadták a faszságot hazánkban, illetve más országokban.

 

A másik elképzelés a kedvencem, mivel az sokkal viccesebb. A legenda szerint, anno nálunk nyaralt vagy melózott 1 dúsgazdag, angol vagy amerikai, valószínűleg alfa üzletember. Ez a tehetős úr természetesen meg akarta kóstolni az ízletes magyar ételeket, a finom hazai borokat, és persze az itthoni nőket és kurvákat is fel szerette volna próbálni a farkára. Így hát hősünk 1 jó kúrás reményében azt hazudta a csajoknak, hogy egyszer azt hallotta, vagy talán a saját országában az a hír járja, hogy a magyar nők a legszebbek a világon. A sunák bevették ezt a hülyeséget, basztak vele 1 hatalmasat, majd a fentebb taglalt módon, szépen elterjesztették a teljesen nyilvánvaló kamut.

 

Fontos tudni, hogy rengeteg olyan pali van, aki jól ismeri a magyar nőket, volt már dolga velük, és nem a világ legszebbjeinek, hanem a világ legnagyobb kurváinak tartja őket!

 

Képek forrása: itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5512341089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása