Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. március 12. 03:19 - The Cortez

Ajánló: Tizenhárom

Eredeti cím. Thirteen

Stílus: Dráma

Nemzet: USA

Év: 2003

 

p2915300630905.jpg

Catherine Hardwicke 1. rendezése, még jóval az Alkonyatos bohóckodás előtt. A 13 egy felkavaró, oktató jellegű, hardcore filmdráma a tinicsajok elkurvulásáról-zülléséről, és a szar családi háttérről, vagyis a Valóságról. A sztorit Nikki Reed élete inspirálta, aki a főszereplő (Evan Rachel Wood) ribanc barátnőjét játssza. Mivel a történet róla szól, így nem meglepő, hogy szinte csak ringyókaraktereket tud eljátszani (pl: Mini beindul). 

 

Az alkotás kiválóan bemutatja mivel járhat az, ha lányod születik, és hogy miként válik hazudozó ordas kurvává, de finoman rávilágít arra is, hogy jobban jársz, ha egyáltalán nem vállalsz gyereket! Fontos tudni, hogy nem mindig a szülő a hibás, de itt a Muter (Holly Hunter) nagyon is az volt! Vedd észre időben a nyilvánvaló jeleket (pia, cigi, drog, ruhák stb), ismerd fel az ellenséget (szar társaság meg az „A ribanc legjobb barátnő”), főleg ha az sűrűn házhoz jön, ne hagyd, hogy a kölyköd irányítson és pofátlan geci legyen veled!!! Ezek a hatalmas nagy tanulságai a mozinak, ami egyértelműen a szülőknek szól, mivel a tinédzserek degeneráltabbik része úgysem fogna fel belőle semmit, rosszabb esetben lekoppintaná a látottakat.

 

Lessétek a filmben a színváltásokat!

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1812331177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása