Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. március 05. 15:34 - The Cortez

Lila Pirula (The Purple Pill)

A 4. pirula még kevésbé ismertebb, mint a 3., pedig valójában nagyon is elterjedt.

wanna_purple_pill_by_ladyreddevil-d502qb9.jpg

Egyre izgalmasabb ez a férfiszféra és a Red Pill irodalom, mivel mindenféle színű pirulák előkerülnek. Tisztára olyan, mint a DC-univerzumban a gyűrűk meg a kövek. Vajon milyen kapszulák fognak még felbukkanni?

A Lila Pirulát a Piros és a Kék keverékének tartják, tehát találó és logikus az elnevezés. Azt hívjuk lila pirulásnak, aki ugyan már bevette a Red Pillt, de túlságosan hozzászokott a kék pirulás kamukhoz és ellentmondásokhoz, így csak úgy érzi magát komfortosan, ha a továbbra is a hazugságokban dagonyázik, miközben van némi fogalma a Valóságról, vagyis kis mértékben már meg van világosodva a csávó. Tehát kijelenthetjük, hogy a Red Pill 1. szakasza, a Tagadás, egyértelműen a Purple Pill. Ez teljesen természetes, mivel hozzátartozik az ébredés folyamatához, és szerencsére sokaknak sikerül is túllépniük rajta, ám vannak olyan palik akik úgy beleragadnak az 1. fázisba, mint a black pillesek a 2.-ba, azaz a Haragba.

Ha 1 férfi sikeresen felülkerekedik az első 2 húzós fázison, akkor a Lila Pirula még visszatér a 3.-ban, az Alkudozásban. Ez az a szint, ahol emberünknek el kell döntenie, hogy marad-e a a cinkes Purple Pillnél, vagy folytatja-e tovább a vagány Piros Pirula felé vezető utat. Sokan az előbbit választják, aztán jellemzően belőlük lesznek a kamu antifeministák  és a Red Pill Bohócok. Lila pirulásnak számítanak azok a palik is, akiknél valamiért cigány útra megy a Piros, és időnként felbüfögik a Kéket.

Források:

Wastrel: Bevezetés a piros pirulába 2. – Magányos út a csúcsra

Vihanlietsoja: Rövidítések és Szleng

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8012314349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása