Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. február 17. 21:00 - The Cortez

Red Pill-cikkajánló 6 - Vági Márton cikkek

Vági Márton a Partyzoo.hu hivatalos firkásza. Az utóbbi pár év során rengeteg ellentmondásba ütközött, többször foglalkozott baromságokkal, és írt már tipikus kék pirulás, fasisztoid cikket is. De ezeket leszámítva sok érdekes és hasznos, reális, ésszerű, red pilles gondolatvilágú anyagot is megjelentetett. Munkásságát az utóbbiak miatt tartom valamire, illetve azért, mert zseniális húzás pont 1 ilyen, leginkább fiatalok által olvasott site-ra publikálni.

red_pill_blue_pill_by_strangewonderland-d5xymg8.jpg

Miért jó k.rvának lenni?

A cím láttán először azt hittem, hogy ez 1 olyan cikk lesz, amiben tanácsok lesznek felsorolva kurváknak. De a lófaszt! Ez 1 kiváló slut shaming írás! A szerző teljesen jogos kérdéseket tesz fel benne a 7köznapi és a social media kurváknak.

A Sound aranyásói

Téma a hírhedt, 2016-os Balaton Soundon történt balhé. Az írás teljesen logikus feltételezéseken és következtetéseken alapszik. A cikkíró rátér a részletekre, a gold diggerkedésre, és még a hamis nemi erőszak-vádra is, a végén pedig ad a lányoknak 1 kis útbaigazítást, red pilles nevelő célzattal.  

Kinek kellenek ezek a játszmák?

1 teljesen jogos kérdés. Az írás nagy igazságokat tartalmaz.

Önértékelési zavarok

1 tökéletes, reális látlelet a modern fiatal csajokról és MILFekről.

Az általában nem ilyen vagyok lányokról

7köznapi kurvák vs Normális nők, buli, faszkörhinta. A szerző leírja, hogy a ribancok hogyan járatják le a női nemet, és hogy az a csaj is lehet kurva, akiből ki sem néznéd!

Miért vagyunk hűtlenek?

Az igazságot a női hű(tlen)ségről valaki más is leírta 2015-ben. A szerző tapasztalatait kurvára érdemes elolvasni: a nőd/feleséged nem csak félrebaszik, de durván ki is beszél a hátad mögött!

Minek vagy még vele?

Újabb jogos kérdés, ami leginkább nőknek szól, és már kurvára kíváncsi lennék a válaszokra.

Így csajozz be egy szórakozóhelyen!

Csajozás-ribancozás, buli, alfaság. Hasznos tippek fiatal srácoknak, de sajnos 1-2 kamuállítás is előfordul közöttük („általában még örülnek is annak, ha van legalább egy tökös srác, aki táncol velük... és a legtöbbször a tévhittel szemben, nem nagyképüek, inkább gátlásosak. Ahogy a magyar csajok 90%-a... Egy lány számára nagyon fontos, hogy a barátnői előtt, hogy viselkedik vagy az, hogy mit gondolnak róla. Szögezzük le, egyikük sem szeretné, ha ribancnak hinnék őket.”)

Egyedül lenni jó!

1 eredeti MGTOW cikk, még akkor is, ha az életstílus nincs megnevezve, és akkor is, ha a mondanivaló a nőknek is szól.

 
Kép forrása: itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4612269226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása