Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. február 14. 18:18 - The Cortez

Női hű(tlen)ség

A nők 1 része, a társadalom ostobábbik fele, és a feministák a mai napig a férfiakat veszik elő, ha hűtlenségről van szó, miközben évről évre a nők döntögetik a félrebaszó rekordokat. Utóbbira persze illegális akár még csak gondolni is, úgyhogy már eléggé itt van az ideje, hogy ebben a témában is megtörjük a jeget!

broken_hearts_by_emuraptors-d5yx6uf.jpg

Az általános férfihibáztatáshoz- és démonizáláshoz szorosan hozzákapcsolódik a félrebaszással való vádaskodás. A társadalom gyengébb elméjű egyedei (köztük a feministák, a manginák, a liberális prolik és a butább nők) agyilag még mindig az 500 évvel ezelőtti időkben élnek, amikor még kurva nagy divat volt, hogy a ház ura rendszeresen félrekefél, vagyis sunyiban vagy bevallottan több nőt kúrogat az asszony mellett. A söpredék ezt átülteti a modern korba, és mindenhol hangoztatja-óbégatja, miközben mélyen kussol arról, hogy a XXI. században megfordult az a bizonyos kocka, és a nők művelik ugyanezt 1000-szer gátlástalanabbul, mint ahogy anno a férfiak tették. Viszont akadnak olyan beteges tagjai is a csőcseléknek, akik nemhogy nem tagadják le, de egyenesen full természetesnek veszik a félrekúrást, főleg akkor, ha az a női oldalon történik. Sok mangina, liberális proli és feminista agresszívan, akár hisztizve is támogatja a nőstények által elkövetett hűtlenséget, a társadalom meg eleve 2-ős mércét alkalmaz a 2 nem között: ha a férfi teszi, akkor: „az egy fasszopó geci”, ha a nő, akkor meg: „biztos meg vóót rá az oka!” Az áldozathibáztató ezofasiszták szerint egyébként még ahhoz sincs jogod, hogy féltékeny legyél: „az szokott féltékeny lenni, aki amúgy félrebaszik (aha, meg a kurva anyád, az! a szerk.)

Senki nem állítja, hogy nincsenek ma is félrebaszó férfiak. Mindannyian tudjuk, hogy vannak, nem is kevesen, de mivel a nők félrekúrását szokás letagadni, elhallgatni, nem létezőnek tekinteni, így valószínűsíthető, hogy a gyengébbik nem a hűtlenebb! Hiába hazudoznak róla sokan, látjuk a rengeteg tönkre baszódott párkapcsolatot/házasságot, halljuk a való életben, és olvassuk a neten az elkeserítő, megcsalásokról szóló trú sztorikat, szóval teljesen egyértelmű, hogy a nők tömegesen kefélnek félre, vagy basszák át más módon az emberüket! Erre a szomorú igazságra szerencsére egyre több férfi kezd rádöbbenni a hallott/látott/olvasott történeteknek, személyes tapasztalatoknak, meg nem utolsó sorban a Red Pillnek köszönhetően, és egyre többen jönnek rá arra a tényre, hogy napjainkban a párkapcsolatoknak/házasságoknak az égvilágon semmi értelmük nincsen!

A nők nagy része még a szexnél is jobban élvezi a szociopata viselkedést: a hazudozást, a hátad mögött történő megalázást, a gerinctelenséget, és úgy eleve a gátlástalanságot. Kibaszott jól tudnak kamuzni, ami annyit jelent, hogy bűntudat nélkül bármikor letagadják a kalandjaikat, valamint ügyesen a pofádba hánynak mindenféle szemenszedett hazugságot. Ne hidd, hogy csak a szép, illetve csak a kurvának kinéző csajok művelik ezt! Lófaszt! Olyan bigék is csinálják ezt, akikből ki sem néznéd, tehát fogalmad sem lehet arról, hogy kivel állsz össze! A legtöbben akkor kúrnak félre, ha már elmúltak az érzelmek, de sokan ezzel indítják a kapcsolatot!

Okoskodhatnak a kamu antifeminista manginák az alfás és a félalfás viselkedésről, meg mindenféle pontrendszerről, de az a helyzet, hogyha a nőd/menyasszonyod/feleséged félre akar baszni, akkor félre is fog! Lehet, hogy most ebben a  pillanatban is  Valentin-napon  a főnökével, vagy valamelyik munkatársával kefélteti magát a melóhelyén, de még az is lehet, hogy a legjobb haverod, vagy valami vadidegen tróger faszát szopja. Ha ez nem lenne elég, akkor még a hátad mögött is jól kiröhög a partnerével, később a barátnőivel együtt, ha még csak nem is gyanakodsz, vagyis mangina módon megbízol benne! Ugyanez vár rád, ha akkora balfasz vagy, hogy elengeded magad nélkül bulizni, de ne feledd, akkor sem lehetsz biztonságban, ha együtt mentek!!!

 A félrekúrás természetesen mind a 2 nem részéről megbocsájthatatlan geciség, de akadnak olyan helyzetek, amikor indokolt és érthető a megcsalás:

  • Nyitott kapcsolatban
  • Ha már biztosan tudod, hogy hamarosan vége lesz a kapcsolatodnak
  • Ha 1 szar, mérgező, esetleg bántalmazó kapcsolatból akarsz kilépni, és nem látsz más megoldást
  • Ha a párod megcsalt
  • Ha kihűlt a kapcsolatod, tudod, hogy a párod is félrebaszik, és mondjuk csak a gyerekek miatt vagytok együtt

Minden értelmes élőlény tudja, hogy 1 fos, nem működő párkapcsolatnak véget kell vetni. Ez sokkalta könnyebb úgy, ha nincsen se gyerek, se közös lakás, de a félrebaszó nők jelentős része mégsem szakít, mert mondjuk hasznot húz a férfiból, de az esetek többségében csak gyáva szar ahhoz, hogy a palija elé álljon, ezért inkább élvezi tovább, hogy gerinctelen szociopata módon hazudozhat-viselkedhet. A nyitott kapcsolat teljesen logikus és tiszta megoldás, ha mind a 2 fél benne van, de a statisztikák szerint az ilyen viszonyok is bukáshoz vezetnek, tehát az élet még mindig a MGTOW palikat igazolja.

Nem könnyű a helyzet, mivel a nőkben 1000-el dolgozik a hipergámia, mossák az agyukat a radikális feministák, kísértik őket az alfák, ráadásul a manginák, a liberális prolik és a barátnők mellett, még a Viszony.hu, meg a hozzákapcsolódó, Skarlát Tetű által vezetett fasiszta szennyoldalak is megerősítik a nőket a félrebaszási szándékukban, és bemagyarázzák nekik, hogy teljesen helyes amit tesznek. Ilyen körülmények mellett tényleg semmi értelme nincsen a párkapcsolatoknak/házasságoknak, és jó lenne ha ezt a jogtalanul követelőző kék pirulás társadalom is felfogná végre. Na, Boldog Valentin-napot Mindenkinek!

Fontos tudni, hogy a cikk nem minden nőről szól! Tudjuk, hogy előfordulnak hűséges, tisztességes, egyenes gerincű nők, lányok is, csak hát sajnos kurva kevés van belőlük!

 

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1612254830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.01.20. 14:52:55

+1
Jo a poszt, az oldal, jöhetnének ujabb posztok.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása