Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. február 12. 16:51 - The Cortez

Ajánló: Szexleckék + Tétova nemzedék

Szexleckék:

Eredeti cím: Shesh peamim

Stílus: Erotikus, Dráma

Nemzet: Izrael

Év: 2012

  shesh-peamim-_2012_-large-picture.jpg

 

Mikor megnéztem a filmet, akkor a játékidő egésze alatt azon gondolkodtam, hogy az alkotás vajon milyen nemzetiségű lehet. A helyszínből és a főbb szereplők kinézetéből először a latin-amerikai, a spanyol meg a portugál között vacilláltam, de aztán sérteni kezdte a fülemet a színészek elképesztően furcsa makogása, ezért az is eszembe jutott, hogy törökök, vagy talán valamelyik arab ország tagjai voltak a készítők. Így hát dobtam 1 jó nagy hátast miután megtudtam, hogy a Szexleckék 1 izraeli mozi.

A film egyébként 1 rohadt erős társadalomkritika. Kiválóan, egyben merészen mutatja be a fiatal generáció felszínességét, a hipergámiának egy kegyetlenül gátlástalan szintjét, valamint a női naivitás- és ostobaság legmagasabb fokát.

 

Tétova nemzedék:

Eredeti cím: Generation Um...

Stílus: Dráma

Nemzet: USA

Év: 2012

 

a2bea84fa0f6c8e4e3a660ff6d8381cc.png Reeves már a Knock Knock előtt is 2 kurvával kezdett. Tipikusan olyan film, ami minimális összegből, művészieskedve akarja bemutatni a züllést és az igénytelenséget, több kevesebb sikerrel. Szinte mindenki primitív a filmben, az antihős trióból Reeves karaktere tűnik a legnormálisabbnak, bár ő is 1 világi nyomorult. A mozi egyetlen előnye, hogy jól bemutatja milyenek a mai suttyó, züllött, idegbeteg kurvák-party kurvák. Ezt leszámítva az egész alkotás stílustalan, céltalan, vontatott.

A film 2 legrosszabb pontja: Reeves meg a csajok borzasztó alakítása, illetve a gyenge, szinte már agyhalott dialógusok.

 

Képek forrása: itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6212249242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása