Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 27. 17:16 - The Cortez

Az alfa

Az alfahím domináns, határozott, igazi falkavezér típus, aki gyakran a társaság középpontja. Erős szexuális kisugárzásával, vagy csak kinézetével megmagyarázhatatlanul vonzza még a Normális Nőket is. Az alfáknak a nők szinte mindent megtesznek: nyomulnak rájuk, engedik, hogy kihasználják őket és átlépjenek rajtuk. Ezek a palik élvezik a helyzetüket, általában gátlástalanok és manipulatívak, de ne felejtsük el, hogy alfából is többféle létezik!

smile_jessica_by_staroksi-da777l9.jpg

A legtöbb férfiban keverednek az alfa meg a béta tulajdonságok. Akadnak olyanok is, akik kinézetük alapján kissé az átlag felett állnak, de nem számítanak tökéletesnek a nők szemében, így az ilyen palikat csak felső bétának nevezzük. Nem alfák a kamu alfák sem, akik azt hiszik magukról, hogy azok, mert elolvastak 1-2 PUA hazugságot, ami után sikerült valahogy megbaszniuk 1 csajt. Az utóbbiak hányják tele az összes csajozós fórumot a műmájer dumáikkal, és a PUA baromságokkal.

A nők nagy része szinte mindent megtesz 1 igazi alfának. 2-ős mércét alkalmaznak az alfák és a nem alfák között, olyan dolgokat néznek el nekik, amilyeneket másoktól nem tűrnek el. Szex közben is olyasmiket engednek meg, amiket más paliknak soha. A férfiszférában köztudomású tény, hogy 1 csaj inkább lesz 20. kurvája 1 alfának, mint hogy összejöjjön 1 bétával.

Léteznek ún. pszichopatább alfák is. Ők a hírhedt Dark Triad (Sötét Triász) képviselői. Az ilyen férfiakban megtalálható mind a nárcizmus, a machiavellizmus, és a pszichopátia. Vagyis ezekre a palikra jellemző a nagyfokú érzéketlenség, lelketlenség, gerinctelenség, gátlástalanság, törtetés, hatalmas egó, és a jó duma. Sokan ezeket a férfiakat értik alfa alatt, a legtöbb nőnek pedig kibaszottul vonzó a Dark Triad stílus, ha máshogy nem, akkor tudat alatti szinten.

Bizonyos nőknek 1 után tele lesz a faszuk az alfákkal, a sok csalódás és átbaszás miatt, de a legtöbbször inkább azért, mert 1 idő után, jellemzően 30 felett (a faszkörhinta végén) már magasról szarnak az ideáljaik a fejükre. A nők ilyenkor frusztrált picsává válnak, majd az alfákból kiindulva az összes férfit általánosítják, és tömkelegével írják a „Hová tűntek az igazi férfiak?” című szexista cikkeket/kommenteket.

Az alfa halála

Az alfahím haláláról akkor beszélünk, ha az valahogy párkapcsolatra/házasságra adja a fejét, és a nője betöri vagy úgymond bétásítja. Ha ez utóbbi megtörténik, akkor a csaj már nem tud többé felnézni az egykori alfára, és még a pinája is kiszárad tőle, aztán pedig game over. De ez ritkán történik meg, mert egyrészt az alfák kurva ritkán mennek bele komoly dolgokba, másrészt ha bele is mennek, akkor a nők az esetek többségében beégnek a szelídítő/megváltoztató programjukkal.

 

Képek forrása: itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7112157467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása