Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 24. 01:48 - The Cortez

A Red Pill hatásai

Miután beveszed a Red Pillt felnyílik a szemed, látod a valóságot, kritikusabban kezdesz el gondolkodni, megismered a nők igazi arcát, és megtanulsz kételkedni bennük. Ennek az életstílusnak ezek az alapjai, de miért nem hat mindenkire egyformán a Piros Pirula?

A Red Pill nem csak a női nem, és annak ösztöneinek megismerését segíti elő, hanem átláthatóvá teszi a társadalom működését, valamint leleplezi a kék pirulás hazugságokat, ellentmondásokat. Fontos tudni, hogy a fejlődés 5 fázisán (Tagadás, Harag, Alkudozás, Depresszió, Elfogadás) minden piros pirulás átesik élete során legalább egyszer, de van aki többször! Én például már rég elfogadtam az igazságot, de előfordul, hogy nagyon kis időre visszaesek valamelyik 2.-tól kezdődő szakaszba, mivel értelemszerűen az 1.-be már nem tudok visszakerülni.

A társadalom működésének felfogásával együtt jár a rendszerbe való belelátás, és a kritikus gondolkodás művészete is. Vagyis nem dőlünk be se a számunkra esetleg szimpatikus párt/politikus minden szavának, se a médiának, se a híreknek. Ezek a képességek kiverik a biztosítékot a hatalomnál, tehát részben ezért is számít üldözött filozófiának a Red Pill.

Akadnak olyan tagok, akiknél cigányútra megy a piros pirula. Az ilyen embererek általában időnként felbüfögik a kéket. Vannak akik eleve szarul értelmezik az egész mentalitást, és inkább teljesen sajátosan fogják fel. A Férfihangon előfordulnak olyan szerzők, akik évek óta Piros Pirulában utaznak, főként fordításokból áll a munkásságuk, ám nem hogy nem tudják kiszűrni a blue pilles hazugságokat, de még kék pirulás manginákkal is diskurálgatnak, sörözgetnek. Az efféle palikat leginkább Red Pill Bohócnak lehet nevezni. Nagy csalódás 1 ilyen férfi, de még mindig 1000-szer jobb, mint azok a feministák-manginák, akik ugyan ismerik a Red Pillt, viszont szándékosan rosszul értelmezik, aljas módon kiforgatják a filozófiát, és annak leckéit. Utóbbiak talán a legveszélyesebb ellenségek!

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5512147615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása