Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 22. 20:34 - The Cortez

Élet Menete után Nők Menete

Femináci tüntetést tartott fél millió nő Washingtonban, szombat délután. A rendezvény központi témája a Trump-ellenesség volt.

Összesen nagyjából fél millió femináci, libsi, demokrata verődött össze Washingtonban, hogy együtt szidják és lejárassák Donald Trump elnököt. Sok tüntető azért csődült az utcára, mert még mindig nem tette túl magát a bukott Hillary Clinton beégésén, míg mások az amerikai nőuralmat védelmezték.

Sok ismert politikai aktivista és celeb is ország-világ előtt leégette magát. Beszédet mondott többek között Gloria Steinem, az amerikai feminista mozgalom képviselője, Van Jones a CNN-től, de nyilvános hisztibe kezdett Madonna, Femenre jellemző állatkodásba Michael Moore filmrendező, és nyílt Hitlerezésbe Ashley Judd színésznő is.   

Forrás: Index

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9712145387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása