Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2017. január 21. 01:44 - The Cortez

Red Pill-cikkajánló 4

Kicseszett igényes cikkekkel érkezik a 4. felvonás!

choose_pill_by_rockyspringsster.jpg

Záróegyenleg

Red Pill történet 1 kék pirulás paliról, akinek az lett a veszte, hogy bízott a nőkben, pontosabban 1 nőben! Művészi igénnyel írt, bűnügyi drámanovella a valóságról. Az életben persze nem minden ugyanúgy történik, mint ahogy a sztoriban, de a lényeg maximálisan benne van: ha bízol a nőkben, akkor előbb-utóbb tönkre vágnak Téged!

Libány Egyes – Egy Red Pill-történet

Star Wars 1 kicsit másképp. Egy Velvet cikket próbált meg szétcincálni a szerző, akinek láthatóan nem sok köze van a cinikus-ironikus stílusoshoz, de legalább erőlködve megpróbálta.

Backdoor

A szerző 1 tipikus kék pirulás, agyhalott tömeg vs fiatal, naiv férfi dialógust vesz alapul, melyből csak a blue pilles kérdéseket és válaszokat ragadja ki. Kiválóan bemutatja a Kék Pirula hazugságait, fasizmusát, manipulálását, és azt is, hogy ez az alantas, rosszindulatú filozófia hogyan bassza tönkre a férfiak életét.   

Margit a tüzes egyetemista

Ethan Wolf zseniális cikke 1 primitív 7köznapi kurváról. Ethan sztorijairól nehéz eldönteni hogy megtörténtek-e, fiktívek-e, vagy mind a 2 egyszerre. Akármi is az igazság, lényeg az, hogy szórakoztatóak, érdekesek, és kibaszottul tanulságosak. Ez az írása például bemutatja, hogy 1 vallásos csaj is lehet ordas kurva, és hogy jobban jársz, ha nem mész bele semmilyen párkapcsolatba, mert a végén még 1 ilyet fogsz ki. A poszt megérdemelne 1 fordítást, és angol nyelvű oldalakon, de főleg Redditen való terjesztést.

Zita az igazi kurva

Mr Sorozatrandizó 1, az előzőhöz hasonló kurvát baszik meg majdnem. Itt is szépen lerombolja a vallásos csaj-kultuszt, és elénk tárja, hogy milyen is 1 nagyszájú szűzkurva  ugyanis a ribanc nagy valószínűséggel az volt.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1812141477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása